2014.08.01. 10:31 – dankógábor

Vajon milyen színész az ignite-os Téglás Zoli?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Téglás Zoli és Árpa Attila.jpg

Azt írja a sajtóanyag, hogy

Amerikai rocksztár az Argo2 egyik főszereplője

Borzasztó izgatott lettem, hogy vajon kit szerzett meg Árpa Attila. Slash-t? Axl Rose-t? James Hetfieldet? Vagy nézzük a filmezésben tapasztaltakat! Sebastian Bach? Lenny Kravitz? Esetleg Henry Rollins? Aztán kiderült, hogy az Ignite-énekes Téglás Zolit. Hát, tény, hogy Téglás amerikai állampolgár, de van egy olyan gyanúm, hogy magyar is, viszont az is tény, hogy jobban hangzik ez a sajtócím, mint az, hogy a kaliforniai Ignite magyar énekese lesz az Argo2 főszereplője. Végül is Téglás azt nyilatkozta, hogy ő amerikai, magyar alkatrészekkel.

Hogy a filmről is legyen szó: 

„Zoli a japán szindikátus amerikai beépített emberét alakítja, akinek lojalitása a japán klánhoz megrendíthetetlen. Ő az, aki akár puszta kézzel is képes bárkit megölni. A zenekaruk nagy rajongójaként régóta követem a munkásságát. A véletlenek furcsa egybeesése pedig, hogy az Argo2 forgatása idején Zoli pont Magyarországon tartózkodott. A forgatás megkezdése előtt 1 nappal mutattak be minket egymásnak, amikor már természetesen az Argo2 is szóba került, Zolit pedig egyből érdekelte a dolog. Eredetileg erre a szerepre egy német-amerikai származású színészt szemeltem ki, de mivel még ott helyben csináltunk egy próbaforgatást, nem volt kérdés, hogy Jackson karakterét neki találták ki."

– mondta Árpa. Már csak ezért is kötelező az Argo2. Téglásból egy nap alatt színész lett.

Téglás Zoli mondja:

„Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen olyan nagy magyar színészekkel dolgozhattam együtt, mint Kovács Lajos, Bicskey Lukács, Scherer Péter vagy éppen Bán János. Ez a forgatás külön színfoltja volt a tavalyi nyárnak."

Aztán mond még ilyet is, ezt már a mai, FEZEN-es fellépésükhöz kapcsolódóan:

„Anno 2008-ban egy nagyszabású koncertsorozat részeként is felléptünk már a FEZEN klubban, akkor 58 koncertünk volt 60 nap alatt. A zenekar életében volt jó pár olyan időszak, amikor azt is nehezen tudtuk követni, hogy mikor melyik országban vagyunk, hiszen folyamatosan a turnébuszban éltünk. De mindig, úgy gondolom, ha este felmegyünk a színpadra muszáj a maximumot adnunk. Azok a srácok a színpad előtt most jöttek el, nekik ez AZ ESTE, és nem tehetjük meg, hogy ne adjunk bele mindent! Így akik pénteken, a FEZEN-en is velünk tartanak, azok számára egy kis ARGO2-s meglepetéssel is készülünk”

Őrölt nagy buli lesz ma Székesfehérváron a MÁV telepen! 


film hardcore hír ignite argo 2



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása