2014.08.06. 14:14 – Gnosis

Újjáalakult az In The Woods…

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

inthewoods.jpgAz In The Woods... meglepő módon Norvégiából származik és 1991-es létezésük óta egy olyan státuszba emelték magukat joggal, ahol csak kivételesen tehetséges underground bandáknak van helye. A kezdet kezdetén blackmetalos (bár ez is leginkább a torokmetszett sikítás miatt) aztán egyre avantgárdabb, experimentálisabb, progresszívabb (ez itt most nem szitokszó) zenekar három nagylemez, egy feldolgozás- és egy koncertalbum után 2000-ben megpihentek az erdő mélyén. Szétnéztek és nem akartak újabb színeket-álmokat-fájdalmat felfedezni és közvetíteni felénk, egészen mostanáig.

Három alapítótag, a Botteri fivérek valamint Kobro dobossal újraélesztik a zenekart, egyelőre nem tudni milyen tagokkal kibővülve majd a jövőben. Kihívás, mert tavaly elhunyt Oddvar gitárost nem lesz könnyű pótolniuk valamint egyelőre Transit, az énekesük csatlakozásáról nincs hír, aki pedig elég markánsan hozzájárult az In The Woods... sikeréhez. A nem mindenkinél elsőre ható énekhangja túlzás nélkül a Garm/Simen pároséval egyenértékű, ami az érzelmi színezést valamint töltetet illeti.

Amíg újabb hírekkel nem jelentkeznek, addig itt a három nagylemezük:


rock metál hír in the woods



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása