2014.09.12. 13:10 – dankógábor

A Sziget után az A38-on is lesz INVSN

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

invsn_1966670_836933679656429_1902725316_n.jpg

Mindenki értetlenül nézett, mikor az idei Sziget utolsó napján én mindenképpen ki akartam érni INVSN-re. Mi az? Minek? Ilyen korán? Elég sok emberben felmerülhetett ugyanez a pár kérdés, ugyanis az A38 színpad előtt alig voltak. Pedig az INVSN nem rossz zene. 

Dennis Lyxzén Refused-énekes szólóprojektjeként indult a zenekar The Lost Patrol Band néven 1999-ben, mikor a Refused földbe állt egy zseniális lemez után. A hardcore-t felcserélve inkább amolyan sötét, poszt punkos beütésű popzenét kezdett el játszani Lyxzén. 2005 körül kezdett rendes zenekarrá válni a csapat, ekkor vették fel a Invasionen nevet is, ráadásul anyanyelvükön, svédül kezdtek el játszani. Az újabb váltás 2003-ban történt, onnantól INVSN lett a nevük, és ismét angolul zenélnek. Az új lemezük nemrég jelent meg, címe nincs, ezzel is mutatva, hogy ez egy friss kezdet.

Alább egy klip és az album, a koncert pedig szeptember 16-án lesz az A38-on. Ja, amúgy lekéstem a szigetes buli nagy részét, de az utolsó három szám jó volt annyira, hogy a Hajóra is elmenjek, és nyugodtan ajánlhassam.

FRISSÍTÉS: Közben jött egy olyan hír, hogy 

A szeptember 16-i INVSN-koncertre a Svéd Nagykövetség jóvoltából száz darab jegy 1000 forintos áron vásárolható meg, az eredeti 3200 forintos elővételes ár helyett. A kedvezményes árú jegyeket péntek 15 órától lehet megvásárolni az A38 Hajó honlapján vagy személyesen az A38 Hajón, amíg a készlet tart.

(Aki pedig legelőször helyesen bekommenteli ide a poszt alá, hogy mi a különlegessége a fenti képnek, kap egy kétszemélyes belépőt a koncertre.)


pop rock hír invsn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása