2014.09.25. 10:00 – Lángoló

Bohemian Betyars-búcsúkoncert és -klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

IMG_2662-fotó-SEBESTÉNY_CSILLA.JPG

A SZIN-sessions folytatásaként újabb két videót mutat be a soundcity:szeged csapata. A klipek a Bohemian Betyars dalaihoz, a Megjöttek a fiúkhoz és az Amokhoz készültek, és a szegedi Jazz kocsmában rögzítették őket.

A Bohemiannal kapcsolatos hír, hogy a zenekar szeptember 26-án, az Akvárium Klub színpadán, bizonytalan időre elbúcsúzik közönségétől, valamint ez lesz dobosuknak, Fellegi Kristófnak az utolsó koncertje. A zenekar közleménye szerint március óta a 210 napból 105 napot turnén voltak, ezalatt bejárták Európát, és most el kell vonulniuk egy időre pálinkát és új dalokat főzni, de a pénteki koncertre mindenkit szeretettel várnak.

A szegedi forgatásról a srácok elmondták, hogy kellemes felvezetése volt az éjfélkor kezdődött SZIN-es koncertjüknek, amit Rácz Roland, a soundcity:szeged főszervezője is megerősített.

Hiába volt már este 10 óra, egy pillanat alatt hihetetlen energiákat szabadítottak fel. Igazi táncház hangulat alakult ki abban a kis térben, a vendégek is felkapták a fejüket, hogy kik ezek a fiúk ekkora életörömmel.

A Bohemian Betyars videóihoz ezúttal Herman Ákos írt novellát Aki Istent is lerángatná címmel.  

A felvételek hallgatása közben egyből Móricz Zsigmond népi vonatkozású írásai jutottak eszembe, és ezt a világot akartam kicsit modernizálva, újra elővenni. A főhősöm egy magának való alak, akit a nők valamiért mégis szeretnek, és végül ez okozza a vesztét.


folk punk rock hír bohemian betyars soundcity szeged



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása