2014.09.25. 09:20 – dankógábor

Decemberben új AC/DC-lemez, de Malcolm Young végleg kiszállt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rock Or Bust címmel december 2-án megjelenik az új AC/DC-lemez. Hurrá! A hétvégén már lehet majd dalrészletet is hallani. Hurrá! Malcolm Young alapító-gitáros viszont nem tér vissza a zenekarba. Nem hurrá. A tartósan beteg Malcolmot egy másik Young, Stevie pótolja a lemezen, és a jövőre startoló turnén is. Ő a Young testvérek unokaöccse, és már volt olyan a történelemben, hogy helyettesítette Malcolmot. Phil Rudd dobos egyébként azt nyilatkozta, hogy amíg Angus Young nem megy nyugdíjba, addig lesz AC/DC is, Angus pedig egyáltalán nem akar nyugdíjba menni.
FRISSÍTÉS: Itt van alább az a bizonyos dalrészlet, amit a hétvégére ígértek. A Play Ball című számot lehet hallani egy baseballos reklámban.


rock hír acdc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása