2014.10.08. 14:35 – Lángoló

Kylie alig kér valamit, de nagy show-t ígér

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már csak alig egy hét van hátra, hogy Kylie Minogue újra hazánkba látogasson legújabb show-jával, a Kiss Me Once turnéval. A Liverpoolban startoló körút természetesen nagyszabásúra sikeredett, az angol sajtó már odavan érte. Mondjuk annyi minden kell hozzá, hogy ezek után az a minimum, hogy jó legyen.

A szervezők elmondták, hogy lesz óriási színpad, kivetítők, fények, díszletek szóval minden, ami miatt ez már nem egy egyszerű koncert, hanem színház meg cirkusz egyszerre. Budapesten már a koncert előtti napon elkezdik mindezt felépíteni, ehhez 95 helyi erő is a segítségükre lesz. Mindehhez három kosaras darura és öt targoncára is szükségük lesz, hiszen csak a színpad fölé közel 45 tonnányi felszerelést függesztenek fel. A felszerelést 20 kamion, 7 busz és 4 teherautó szállítja a turnén.

Az, hogy mindent magukkal cipelnek a garancia arra, hogy minden állomáson ugyanaz az élmény fogadja majd a közönséget, legalábbis látványban biztosan, a többi már csak Minogue művésznőn múlik. Ő egyébként egyáltalán nem állt elő elképesztő kérésekkel, a szervezők alapján olyan a listája, aminél még mi is többet kérnénk, ő beéri két kanapéval, székekkel, hangulatvilágítással, dohányzóasztallal, egy nagy tükörrel és szélessávú internettel.

Az énekesnő egyébként rengeteg díjat tudhat magáénak, például a ő a Brit Birodalom tisztje is. Ezt a címet II. Erzsébettől kapta, akivel egyébként osztoznak azon a címen is, hogy mindkettőjükről 4négy különböző szobor is készült az évek során Madame Tussauds londoni panoptikumában. de aki messzebb menne, az Melbourne-ben fotózkodhat az énekesnő mellszobrával.

A kapunyitás 18.30-kor lesz, 20 órától indul a koncert felvezetője, Minogue pedig 20.30 körül lép színpadra a kétórás showjával, amiben lesz lézer, köd, stroboszkóp és még konfetti is.A kísérőzenekar hat fő lesz, de három vokalista és 16 táncos is közreműködik a showban, amit négy kamera vesz majd , a közönségnek viszont tilos lesz bármilyen audio - vagy hangfelvétel készítése, bár biztonsági őr legyen a talpán, aki kiszűri az összes mobillal fotózó embert.


pop hír kylie minogue



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása