2014.10.21. 12:28 – dankógábor

Két Smashing Pumpkins-nagylemez jön egy éven beül

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az egyik ráadásul már december 8-án megjelenik Monuments to an Elegy címmel. A másik, a Day For Night csak 2015-ben jön ki. Már ha nem hal hamvába az ötlet, mint a 44 dalos Teargarden by Kaleidyscope sorozata, amit szerintem már maga sem tud micsoda. Elvileg a Monuments to an Elegy is ebbe a koncepcióba tartozik majd, de hogy hogyan, azt nem szeretném megfejteni. Sőt, a Day For Night lesz a projekt utolsó darabja, ha elkészül. Elvileg lesz egy nagy díszdobozos kiadási is valamikor a jövőben. A mostani anyag producere az a Howard Willing lesz, aki az Adore lemeznél is dolgozott már Corgannal. Ezt most csak azért írom le, hogy beidézzem az önmagát úgy látszik reálisan szemlélő zenész nyilatkozatát:

Howard, velem ellentétben, a való világban él.

Na ja. Egy dalt már meg is lehet hallgatni a Monuments to an Elegyről alább. A címe Being Beige, és nem bánt senkit. Mondhatnám azt is, hogy olyan semmilyen.


rock smashing pumpkins hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása