2014.10.29. 11:00 – Lángoló

Az A38-on tartja az A38-on készült koncertlemezének bemutatóját a Kerekes Band

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kb05_live_at_a38_cover_kicsi.jpg

Live at A38 címmel adja ki ötödik lemezét a Kerekes Band. A kétszeres Fonogram-díjas zenekar, eddig csak stúdióalbumokkal jelentkezett, de a 2014. november 3-án megjelenő új korong egy klasszikus koncertalbum. A lemez felvételeit az A38 hajón adott koncertek anyagából válogatta össze az együttes, így természetesen szerepelnek rajta a zenekar legismertebb számai: a Csángó Boogie, az Ethno Funk és természetesen a Mr. Hungary is.

A Live at A38 lemez bemutatója természetesen szintén a hajón lesz november 1-jén, amire egy sor meglepetéssel készülnek a zenekar tagjai. Vendégük lesz Mégötlövés a Belgából, FunkyD, egyenesen Olaszországból, aki saját Csángó Boogie feldolgozást készített, és különleges vizuáltechnikával is szeretnék meglepni a hajó közönségét.

A most megjelenő album egy hosszú együttműködés eredménye, hiszen a Kerekes Band 2006 óta tart koncerteket az A38 hajón. Az utóbbi nyolc évben ünnepeltek itt születésnapot, tartottak lemezbemutatót, klippremiert. Az alábbi beharangozó videó is a Hajón készült:


folk rock hír kerekes band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása