2014.11.07. 17:33 – Szponzorált Tartalom

Berentzen Best Of Házibuli 1. – Dorina és Eckü

Töltsd fel a legjobb bulivideókat és nyerj!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Dorina_Eckü.jpg

A Berentzen All Stars formációban nyolc olyan hazai énekes állt össze egy különleges projekt erejéig, akik más stílusban mozognak ugyan, de egy jó buliért biztosan nem mennek a szomszédba, legfeljebb ha ott rendezik. Hétvégi kedvcsináló sorozatunk első részében a jelenleg Mrs. Columbos Dorinát és Ecküt kaptuk el egy rövid interjú erejéig, amelyben házibulis élményeikről kérdeztük őket. Ha úgy gondolod, hogy akár náluk is jobban értesz a szórakozáshoz, érdemes tovább olvasnod!

A buli előtt házibuli című dalban nem kisebb nevek működnek közre, mint Egyedi Peti, az Óriás frontembere, Galambos Dorina, a Mrs. Columbo megálmodója, Eckü a Hősökből, Tanka Balázs, a Turbo frontembere, Herrer Sári a Mary Popkids énekesnője, Myra Monoka, akit egy Soerii & Poolek-dalban is hallottunk már, Koszi Janka, aki többek között a Voice tehetségkutató énektanáraként is ismert, és Borsos Oleg a Polar Dearből. A Berentzen november 27.-ig tartó játékának részeként péntekenként két-két taggal egy rövid interjút jelentetünk meg, mintegy kedvcsinálóként a hétvégi bulizáshoz. Ha pedig megjött a kedvetek, bátran videózzatok a hétvégén, a legjobb részleteket pedig töltsétek fel a Berentzen oldalára, hiszen értékes nyeremények várnak rátok!

Az első részben lássuk Dorina és Eckü házibulis tapasztalatait!

Valószínűleg egy zenésznek az átlagosnál is több lehetősége van a bulizásra. Mesélnél a legsúlyosabb vagy legviccesebb házibulis élményedről?

Dorina: Általában a saját és a haverok koncertjein bulizom, emellett inkább a házibulikat preferálom, nem vagyok diszkóba járó típus. Otthon sokkal gyorsabban lelazulnak az emberek, könnyebben alakulnak ki jó kis beszélgetések, és egyébként is nagyon inspirálóak tudnak lenni az ilyen összejövetelek, nem egy dal született már a házibulik alkalmával. Az egyik legviccesebb eset az volt, mikor pár éve Halloween buli volt nálunk, és jó barátunk, a quimbys Varga Lívius Leonidas-nak öltözött, festett magának kockahasat is, és egy dárdával nyitott ajtót a kiérkező rendőröknek, miután a szomszédok szerint kissé túltoltuk a hangerőt. Eléggé meglepődtek!

Eckü: 2002-ben Veszprémben a Haszkovó lakótelepen volt buli az egyik panelban. Megittunk mindent, a végén már csapvízzel a fehérbort. A gatyám le volt hányva, így csúsztam haza az első távolsági busszal. Leszállok, mondom vasárnap reggel, mehetek szavazni, mivel épp akkor volt országgyűlési választás. Ez volt életem első voksolása, izgultam picit, s mivel a választási bizottságból ismertek páran, néztek csak rám hogy milyen szép állapotban vagyok. Pár óra alvás, vissza ugyanabba a piros félig lehányt gatyába Veszprémbe, ugyanis Brash-ék paneljának a tetején fotóztuk a legelső Hősök lemez, a Szóhisztéria borítóját. Hálisten’ a lepürézett gatyó nem látszik.

Házigazdaként volt már részed valamilyen érdekes sztoriban?

Dorina: Jó házigazdaként szeretem megetetni a vendégeimet, ebben segítségemre van a legjobb barátnőm, Péterfi-Nagy Évi, akivel pár éve egy gasztro-videoblogot vezetünk - ez az uffblog, avagy Unokáink is főzni fogják - ahol másokat is arra buzdítunk, hogy saját maguk készítsenek családjuknak, barátaiknak különböző finomságokat. A sütés-főzés mindig összehozza a társaságot, és a vendégek elégedett mosolyánál, miközben a fasírtgolyót majszolják, vagy a szilveszteri lencselevest szürcsölik, nem is kell több. Régebben nagyobb házibulikat szerveztünk, 50-60 fő is megfordult a lakásban. Megesett, hogy a konyhában úgy negyvenen nyomorogtak, és alig bírtam átjutni az egyik szobából a másikba az embereken keresztül. Elég híresek lettek a beöltözős halloween bulijaink, ahol a dekorációt, és a jelmezeket is nagyon komolyan vettük, sőt zenei válogatást is összeállítottunk, de manapság azért kisebb összejövetelek vannak. Idén is kérdezgették néhányan, hogy lesz-e buli, de inkább koncertre mentünk. Nem nagyon vonzott a buli utáni káosz eltakarítása! Egyébként van egy olyan szobánk, ahol a bulik alkalmával mindenki szabadon firkálhat/rajzolhat a falra, és így örök emlék marad, hogy ki járt itt, és épp mit érzett. Imádom ezeket a lenyomatokat nézegetni.

Eckü: Kiemelkedő sztorim nincs, de egy közepes akad. Tíz tagú veszprémi haveri kör tartott Pétfürdőre hozzánk házibuliba az utolsó személyvonattal. A kalauzt lefizették piával, nálunk meg szépen berúgott mindenki. A lépő-ben ahol laktam hálisten a szomszédok jó része nyaralt, úgyhogy a hangoskodás nem zavart senkit. Reggel egyik span hazaindult, de félúton rájött, hogy nálunk hagyta a lakáskulcsát. Visszafordult, az egyik boltból bugázott nekünk friss kenyeret, úgyhogy szépen meg is reggeliztünk.

Rajongók hívtak már meg magukhoz bulizni?

Eckü: Akadt pár ilyen sztori régebben...

Dorina: Sokszor invitálnak a rajongók, de általában csak egy-két órát maradunk a zenekarral a helyszínen, aztán muszáj bevonszolni magunkat a turnébuszba, főleg, ha messze játszunk. Nem egyszer volt buli hazafelé benzinkutakon is, pláne mikor összefutottunk egy másik zenekarral:) Ha Budapesten van a koncert, sokszor nálunk végződik házibuli formájában. Szilveszterkor Villányban fogunk zenélni a Mrs.Columbo-val, és két éjszakát ott is tölthetünk, úgyhogy ott biztos megbulizzuk. Alig várom!

Melyik az a dal, amit szívesen hallgatsz buliba készülődés közben?

Dorina: Ráhangolódásnak jöhet a Tongue Tied a Grouplove-tól, a Call It What You Want a Foster The People-tól, vagy a Ride a The Vinestól.

Eckü: Két dalt is ajánlok. Az egyik MB1000 Abriss című száma. A német Viva-n láttam ezt a rap klipet anno. Óriási a zene, elég jó a buli hotelben, mindig arról ábrándoztam, hogy legyen valami ilyesmiben részem.

A másik pedig Dr. Dre ft. Snoop Dogg - Still D.R.E. (Shash'U Remix) Az eredetije ugyebár hatalmas klasszikus, ezt a remixet egy Dj N1CE podcast-ban találtam. Hangerő csutkán és már indulhatunk is.

Ha úgy gondolod, tudod a Berentzen All Stars tagjainak történeteit überelni, akkor november 27.-ig még beszállhatsz a játékba! Vedd fel a házibulid legjobb pillanatát maximum 10 másodpercben, töltsd fel és nyerj!

A 8 legtöbb like-ot gyűjtő fesztiválbelépőket, VIVA Comet belépőket, illetve Berentzen ajándékcsomagot nyer, és a videójuk bekerül a Berentzen All Stars bulihimnuszához készített exkluzív klipbe, amit december 5-én vetítenek le a Megálló műsor keretében.

Videók feltöltése és további infók: http://berentzenlikor.hu/hazibuli/

Ha elakadnál, Eckü segít! https://www.youtube.com/watch?v=sx0C4qrtgEQ

Berentzen Facebook: https://www.facebook.com/BerentzenHu


játék interjú hősök szponzoráció dorina sztorik eckü mrs. columbo berentzen all stars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása