2014.11.14. 12:53 – Lángoló

Három plusz egy Quimby-mellékprojekt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt a hírt kaptuk, hogy valami hamarosan történik majd A Kutya Vacsorájával. Tudjátok, ez az a zenekar, amiben Quimby-tagok zenélnek. Merthogy több olyan zenekar van, ahol Quimby-tagok zenélnek. Igazi kis kolónia ez a zenekar, egy baráti társaság, akik imádnak zenélni. Szóval a hír hallatán nagy hirtelen megmutatunk négy olyan formációt, ahol Quimby-tagok zenélnek. Van több is, ahol felbukkannak, de most csak ezt a négyet emeljük ki. Csak úgy.

Szóval talán a leghíresebb (ha a Budapest Bárt nem számoljuk), a már említett A Kutya Vacsorája. Itt zenél a Quimby egyik frontembere, Varga Livius ütőhangszeres, illetve Gerdesits Ferenc dobos. Nem írunk róluk többet, mert itt elég sokmindent el lehet olvasni róluk, inkább tessék meghallgatni az örömzenélő projektet.

Gerdesits Faszinak van egy másik őrült zenekara is, a Marlboro Man. Róluk itt lehet sokat olvasni, tehát erről sem írunk részletesen, hanem inkább zenélünk.

A Quimby mellett Balanyi Szilárd billentyűsnek van a legnormálisabb karrierje. Neki már számos szólólemeze jelent meg, ráadásul elég emészthető mind. Talán a Quimby törzsközönségének az ő zenéje jöhet be a legjobban, ha nem az anyazenekart hallgatják.

És akkor plusz egynek jöjjön Gerdesits újabb projektje, ami annyira underground, hogy még száz rajongója sincs a Facebookon, pedig élmény azt nézegetni. De hát, ha progresszív stonert játszik az ember, maradjon is meg a szakavatottaknak. Szóval itt az egész jó Kulákok.


hír quimby szilárd a kutya vacsorája marlboro man kulákok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása