2014.11.15. 17:25 – Szponzorált Tartalom

Berentzen Best Of Házibuli 2. - Oleg

Töltsd fel a legjobb bulivideókat és nyerj!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Oleg.png

A Berentzen All Stars formációban nyolc olyan hazai énekes állt össze egy különleges projekt erejéig, akik más stílusban mozognak ugyan, de egy jó buliért biztosan nem mennek a szomszédba, legfeljebb ha ott rendezik. Hétvégi kedvcsináló sorozatunk második részében a Polar Dearből Borsos Oleget kaptuk mikrofonvégre. Ha úgy gondolod, hogy nála is jobb sztorijaid lesznek a hétvégén, érdemes tovább olvasnod! Ha nem, akkor is!

A buli előtt házibuli című dalban nem kisebb nevek működnek közre, mint Egyedi Peti, az Óriás frontembere, Galambos Dorina, a Mrs. Columbo megálmodója, Eckü a Hősökből, Tanka Balázs, a Turbo frontembere, Herrer Sári a Mary Popkids énekesnője, Myra Monoka, akit egy Soerii & Poolek-dalban is hallottunk már, Koszi Janka, aki többek között a Voice tehetségkutató énektanáraként is ismert, és Borsos Oleg a Polar Dearből. A Berentzen november 27.-ig tartó játékának részeként péntekenként két-két taggal egy rövid interjút jelentetünk meg, mintegy kedvcsinálóként a hétvégi bulizáshoz. Ha pedig megjött a kedvetek, bátran videózzatok a hétvégén, a legjobb részleteket pedig töltsétek fel a Berentzen oldalára, hiszen értékes nyeremények várnak rátok!

Mesélnél a legsúlyosabb vagy legviccesebb házibulis élményedről?

Az utóbbi években már igyekszem visszafogni magam, de pár éve Kecskeméten még történtek elég vicces dolgok. Általában egy szűk baráti körrel kutattuk az olyan házibulikat, ahova egyáltalán nem voltunk meginvitálva és még csak látásból sem ismertünk senkit. Ehhez képest ezeken sikerült mindig a leggátlástalanabbul viselkedni. Az egyiknél például annyira jó hangulatot csináltunk, hogy a házigazda kerékpárokat és hasonló dolgokat kezdett el dobálni jókedvében egy ötödik emeleti panellakásból.

Házigazdaként volt-e már részed valamilyen érdekes sztoriban?

Az egyetlen buli amit szerveztem még a gimnáziumos koromban volt. Véletlenül háromszor annyi ember jött, mint kellett volna, erre pedig már nem volt elég a házunk. Bútorok lehányva, szobaajtók kitörve, dobfelszerelés a nappali közepén, hangfalak szétégve, konyha lefosztva, szétrombolva, satöbbi. A legjobb, hogy a kedves haverjaim a kertünkben kitört háromméteres fát annál az autóbejárónál próbálták eldugni, ahol másnap anyukám megérkezett. Ő ezek után nem beszélt velem egy hétig. Állítólag több ember azóta is visszasírja az eseményt,
mint élete legjobb házibuliját, de számomra még több év távlatából sem vicces a sztori.

Rajongók hívtak-e már meg magukhoz bulizni mondjuk egy koncerted után?

Szerintem a következő koncertünk után fognak.

Melyik az a dal, amit szívesen hallgatsz buliba készülődés közben?

Mostanában ez megy le minden indulás előtt. Valamiért a svéd veretős szöveg keverve ezzel az török gyros éttermes instrumentális cuccal akaratlanul is felpörget, még ha baromi fáradtan is kell indulnom.

Ha úgy gondolod, tudod a Berentzen All Stars tagjainak történeteit überelni, akkor november 27.-ig még beszállhatsz a játékba! Vedd fel a házibulid legjobb pillanatát maximum 10 másodpercben, töltsd fel és nyerj!

A 8 legtöbb like-ot gyűjtő fesztiválbelépőket, VIVA Comet belépőket, illetve Berentzen ajándékcsomagot nyer, és a videójuk bekerül a Berentzen All Stars bulihimnuszához készített exkluzív klipbe, amit december 5-én vetítenek le a Megálló műsor keretében.

Videók feltöltése és további infók: http://berentzenlikor.hu/hazibuli/

Ha elakadnál, Eckü segít! https://www.youtube.com/watch?v=sx0C4qrtgEQ

Berentzen Facebook: https://www.facebook.com/BerentzenHu


játék interjú szponzoráció oleg polar dear berentzen all stars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása