2014.11.17. 16:28 – dankógábor

Hatalmas változás az Ossianban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Facebookon jelentették be, a rajongóknak sokkolóan váratlanul, hogy Wéber Attila a továbbiakban már nem tagja a metálzenekarnak. Új gitárost nem vesznek be, Rubcsics Richárd egyedül marad ezen a poszton. Wéber azután szállt be Paksi Endre mellé, miután Cserfalvi "Töfi" Zoltán kilépett. Ez 2000-ben történt. Ha jól számolunk, akkor Rubcsicson kívül ő töltötte Paksi mellett a legtöbb időt. Talán még Hornyák Péter dobos lehet versenyben, aki 2012-ben lépett ki, miután 1998-ban részt vett az Ossian-újjáalakulásban. Döbbenetes, de Wéber a zenekarban töltött 14 éve alatt 11 nagylemezt játszott fel. Endre nem spórol a dalokkal, az tuti. Alább az Ossian és Wéber Attila közleménye.

Az Ossiané:

A Zenekar ezúton köszöni Attusnak a közös munkát, az együtt töltött 15 évet, a rengeteg koncertet, lemezeket. élményeket és kívánunk Neki a jövőben minden jót és sok-sok sikert!!! Az Ossian rendíthetetlenül folytatja az útját és úgy döntöttünk, hogy a koncerteken ezentúl Ricsu egyedül fog helytállni a gitárosi poszton!!! Kérünk Benneteket, hogy ugyanúgy és ugyanolyan csodálatosan támogassatok minket, ahogy eddig tettétek!!! A turné folytatódik és szombaton Győrszentiván-ban találkozunk, ahol 21 órakor fogunk színpadra lépni!!!

Wéberé:

Mélyen Tisztelt Ossian-osok és zeneszeretők!

Elérkezett az idő, amikor az ember életében eljön az a pillanat, hogy nem tudja tovább vállalni a feladatát és a közszereplést, mert a sors más mederbe terelte az életfolyamának útját!
Nagyon remélem, hogy megbocsájtjátok és elnézitek ezt nekünk (nekem), hogy így döntöttünk a zenekarral egyetemben!
Csodálatos 15 évet tölthettem az Ossian kötelékében a színpadon és örömömre szolgált, hogy az Ossian várépítők táborát erősíthettem! A gyermekkori álmaim valóra váltak, a rockzene életem maghatározó része lett és az is marad mindörökre!!!

Hatalmas és felejthetetlen élmények értek minden egyes koncerten a zenésztársaimnak és Nektek köszönhetően!!!
Endre szavaival, dalrészleteivel szeretnék búcsúzni és minden jót kívánni:

"A gyémántot csak a gyémánt vágja,
Erős legyél, ki az ütést is állja.
És eljön majd, mert jönnie kell,
Az Ítéletnap, és szabad leszel"

Mondanám önként mi történt
Sose bántson, többé tőrként
Sorsunk közös börtön
Nem sikerült beletörődnöm

Árnyékból fel a fénybe
Reményre ítélve
Árvízként tör a szívbe
Fel az égbe

...és ne legyetek élő sakkfigurák!!!

Köszönettel és Tisztelettel búcsúzom, talán még valahol találkozunk.....


hír heavy metal ossian



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása