2014.11.20. 16:19 – m.adi

Vasárnap Budapesten lép fel a Klaxons

sanszos, hogy utoljára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ahhoz, hogy az idei Sziget egyik legjobb buliját a Klaxons csinálja, csak az hiányzott, hogy egy kicsit kisebb legyen az A38 sátorban a népsűrűség. Talán a nagy tömegen felbuzdulva a srácok három hónappal később újra fellépnek Budapesten. Ráadásul könnyen lehet, hogy utoljára, mert október végén kiderült, hogy ez lesz az utolsó turnéjuk. Abba a hibába viszont nem estek bele a szervezők, hogy a Pecsába vagy esetleg az Arénába vigyék a koncertet, mint ahogy néhány jól sikerült szigetes fellépés után ezt láttuk már egyes zenekaroktól, akik a jegyeladásokat látva végül mégsem szálltak le Ferihegyen.

Szóval a koncert az Akváriumban lesz, úgyhogy valószínűleg itt van az utolsó lehetőség arra, hogy lássuk a nu-rave csapatot egy igazi klubkoncerten is. Az utóbbi idők setlistjeit böngészve nagyjából arra lehet számítani, hogy a zenekar ötvözni fogja az új album elektrósabb dalait a régi, több gitárt tartalmazó számokkal, ami a Szigeten kiválóan működött. Kedvcsinálónak itt van néhány dal, amire lehet számítani a koncerten, meg a Szigeten készült interjúnk, ahol a srácok nem voltak hajlandóak semmire komolyan válaszolni, de legalább viccesek voltak. (A fenti képeket Martin Wanda készítette a szigetes koncerten.)


koncert klaxons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása