2014.12.03. 12:09 – Hirdetés

SCANDINIGHT szombaton a Kuplungban - Nyerj belépőt a Keep North és a Skandináv Ház közös estjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

henrik-jose.jpg

A Keep North és a Skandináv Ház szombat este egy egész estés közös programmal várja a skandináv zene és kultúra szerelmeseit a Kuplungban. Aki szeretne egy különleges estét eltölteni, most egy páros belépőt nyerhez a rendezvényre a Lángoló Gitárokkal.

A Skandináv Ház szombaton 19 órától, izgalmas karácsonyi skandináv kocsmakvízzel és értékes nyereményekkel várja az érdeklődőket, majd annak is szemtanúi lehetünk, ahogy a Nagy Mikulás Verseny keretében a norvég (drøbaki), a dán (grönlandi) és a svéd (Északi-sarki) Mikulás próbálja letaszítani a finn-lappföldit trónjáról és bebizonyítani, hogy ő az igazi Télapó!

A koncertek 21:30-tól kezdődődnek a Keep North szervezésében - az előadók dalaiból összeállított válogatás IDE kattintva meghallgatható.

Henrik José (S) - 21:30

Henrik José álmodozással átszőtt, szuggesztív-experimentális-elektronikus hangzásvilágot képvisel. Hipnotikus hangulat garantált. Soundcloud

Smerz (N) - 22:30

A norvég csajduó zenéjében a lágyabb női ének keveredik a hideg elektronikával. Az Oslóból származó lányok hamarosan megjelenő EP-jüket mutatják be nálunk. Facebook

Beastie Respond (DK) - 23:30

Tobias Pedersen, aka Beastie Respond friss szereplője a koppenhágai elektronikus színtérnek. Számos helyről merít zenéjéhez, bármikor képes meglepetéseket okozni. Lépett már fel a Roskilde Fesztiválon is, belépőt váltva a szélesebb körű ismertség felé. Soundcloud

A koncertek után: Keep North DJ set Soundcloud

A játék során azt kérjük, hogy osszátok meg üzenőfalatokon a Scandinight Facebook-eseményét, valamint válaszoljatok néhány egyszerű kérdésünkre. A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló Scandinight-játék tárgyú levélben.

Most pedig jöjjenek a kérdések!

1. Melyik norvég városból származik a Smerz lányduó?

a. Oslo

b. Bergen

c. Hammerfest

2. Melyik előadó származik Svédországból?

a. A-HA

b. Roxette

c. Impaled Nazarene

3. Mi Izland fővárosa?

a. Reykjavik

b. Notodden

c. Tisaneuborg

A válaszokat pénteken délelőtt 10 óráig várjuk. Délben sorsolás, a nyertest közvetlenül utána e-mailben értesítjük.

Facebook esemény ITT, amit érdemes szemmel tartani, ugyanis a koncert előtti napokban több belépő is kisorsolásra kerül!

Belépő (21:00-től): 800 Ft / Támogatói jegy: 1500 Ft, amihez merch ajándék jár.

Ez alkalommal egy exkluzív merchandise pulttal, valamint tombolával is készülünk! Az ebből befolyó összeget a Skandináv Ház Alapítvány támogatására fordítjuk.

Az este folyamán Marabou csokoládék is kaphatóak lesznek a Kuplungban.

Az este hivatalos támogatói a svéd, dán és norvég nagykövetségek, valamint a Csokizóna.


játék hír program



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása