2014.12.04. 12:49 – dankógábor

Metálzenére akasztotta fel magát a tini

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

James Lockot szülei mindig is egy nagy álmokkal rendelkező, ambíciózus fiatalnak tartották, ám az utóbbi időben elvesztették a kontrollt gyermekei felett. A korábban mindig jól tanuló 15 éves fiú egy ideje nagy kedvelője lett a sátánista nézeket valló metálzenekaroknak és szobáját is ellepték a furcsa, sötét firkák. Idén egy áprilisi reggelen a fiú iskolába indult, ám végül sosem tért haza. Egy fára akasztotta fel magát, és amikor rátaláltak, fülhallgatóján kedvenc metálzenekara, a Slipknot egyik lemeze szólt.

A cím is és az idézet is a Bors Online-ról van. Drámai. Az természetesen rossz, hogy megölte magát egy fiatal srác, de hogy a Slipknot miatt? 

Azt hittük, hogy a fekete ruhák és a különböző, enyhén sátánista rajzok csak annak köszönhetők, hogy nagyon rajong ezért a zenekarért. Mindig azt mondta, hogy pilóta szeretne lenni a Brit Királyi Légierőnél, de arról fogalmunk sem volt, hogy mélyen a fejébe is beitták magukat ezek a sötét gondolatok. – nyilatkozta a Daily Mailnek az édesanya, Sarah Lock.

- folytatja a Bors.

Enyhén sátánista rajzok. Vannak erősen sátánista rajzok is? Ha csak egy fordított keresztet rajzolok az enyhén sátánista? Ha rajzolok egy fejen álló pentagramot is mellé, az már erősen?

És még a Borsról:

A tinédzser halála után több olyan rajzot is találtak szobájában, amiket ő készített: felakasztott vagy éppen haláltusájukat vívő emberekről.

Szóval akkor ezek enyhén sátánisták.

Az amúgy tüneményes Corey Taylor Slipknot-énekes véleménye az egészről:

Mindig lesznek olyan mentálisan beteg fiatalok, akik kilátástalannak látják életüket, de ehhez az ő zenéjüknek semmi köze.

A Bors amúgy még ezt írja:

A Slipknot zenekar 1995-ös megalakulása óta több fiatal is a zenéjük hatására követett el gyilkosságokat, vagy más bűncselekményeket.

Ajjaj, akkor mindenki bújjon el február ötödikén jó alaposan, nehogy a budapesti koncertről kiszabaduló emberek gonosz átkokat szórjanak feléjük! Jobb esetben, persze.


metál hír slipknot



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása