2014.12.06. 12:21 – Hirdetés

Évadzáró rock n' roll party a Corvintetőn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

xtreme_2.jpg

Aki nyitott az underground rock and roll vonalra, annak ma este érdemes lesz szétnéznie a Corvintetőn!. Egyszemélyes zenekar, francia garage rock, és az utóbbi idők legviccesebb nevű magyar csapata lép fel. A részletekért olvass tovább!

A szervezők a következőket osztották meg velünk a koncerttel kapcsolatban: „Ma este lesz az év utolsó RNR666 bulija a Corvintetőn. Jó év volt ez, tizenhét szeánszot rendezett az RNR666, harminc zenekar, illetve szólista lépett színpadra idén.

Évzáró buli lévén lesz pár extraság. Eleve három koncert, utána pedig hajnalig DJ-zés Piramis Bencével (Pyramids Dont Exist), emellett a házigazdák is a pult mögé állnak. A belépőjegy egyben tombola szelvény is, értékes nyeremények várhatók! Lesz RNR666 Karácsonyi Vásár is. A bulin a RNR666 standjánál megvásárolhatók lesznek a mai magyar underground bandák kazettái, cd-i, bakelit lemezei, pólói. Néhány név a kínálatból: Gustave Tiger, Demjén Hirst, Dope Calypso, derTANZ, makrohang, Voodoo Allen, Csermanek Lakótelep, Piresian Beach.

Az este fellépőiről is érdemes szót ejteni. Franciaország mindig is erős volt a garage rockban, Perpignan városa különösen. Innen érkezik a Crank zenekar, akik a hatvanas évek klasszik garage hangzását vegyítik pszichedeliával, a kilencvenes évek direktebb megszólalásával. Zenéjükben a Country Teasers elborultsága is ott figyel, meg némi punk. A zenészek olyan perpignani bandákban játszottak / játszanak, amelyek az európai RnR undergroundban igen-igen jó névnek számítanak, mint például a Jack Of Heart.

Az egyszemélyes Xtreme Blues Dog egyenesen Sao Paulo mocskából jön hozzánk és okádja ránk a Blues Trasht. Dob, harmonika, mocsokgitár,rohadék énekhang, ennyit ígérhetünk. Tavasszal King Khan előtt, ha jól emlékszem, hárman mocorogtunk a színpad előtt produkciójára, pedig nagyon jó volt.

Húrkúrók lesz magyar részről. Primitív, kőalap blues és rock ’n roll durvulat! Magyarhonba még nem találkoztam hasonlóval, Ultra Twist / Mummies és hasonló primkó csapatok jutnak az ember eszébe. Nagy buli lesz!”

 A bulira last minute akcióként most négy jegyet is kisorsolunk azok között, akik a leggyorsabban megosztják ezt a cikket a Facebookon. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt a megosztásról a jatek@langologitarok.hu címre Lángoló-RNR666-játék tárggyal, valamint egy printscreennel vagy linkkel a Facebook-megosztásról!

További infók: https://www.facebook.com/events/1508784189261659/?pnref=story


programajánló buli corvintető rockandroll crank xtreme blues dog hurkurok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása