2014.12.10. 17:45 – Hirdetés

Ki lesz az idei év DJ-je? Indul a szavazás!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

underground_jeloltek.jpg

Immár negyedik éve szavazhat a közönség, hogy ki legyen az év legjobb DJ-je. Idén sincs ez másképp. Négy kategóriában indulnak a jelöltek, mainstream és underground arcok egyaránt. Tegnap este lezajlott a szakmai válogató, ma pedig indul a közönségszavazás, amivel még nyerni is lehet. Részletek a hajtás után!

fejlec.jpg

Szavaz a szakma, szavaz a közönség! Hamarosan ismét Ballantine’s-al ünnepelnek hazánk legjobb lemezlovasai. Tegnap este DJ csúcs volt a Volt bárban, Magyarország negyven legjobb DJ-je, az idei szavazás jelöltjei gyűltek össze, hogy volt hivatalosan is elindítsák a 2014-es év DJ-je váIasztást. A DJ Szövetségben már lezajlott a válogató, ahol kiválasztották a legjobb 20 underground és mainstream DJ-t, akikre idén szavazhattok.

sterbinszky_wallas.jpg

Az új generáció minden eddiginél erősebbnek tűnik, így egyáltalán nem biztos, hogy a szakma ismét Bárány Attilát választja, vagy közönség szerint ismét Sterbinszky lesz a favorit. Mindketten több éve nyerik az szavazásokat, és nem meglepetés, az idei évben is bekerültek a legjobbak közé, de a trónkövetelők már készülődnek: Andronak nagyon sok rajongója van, és a két női jelölt, Julia Carpenter és Metzker Viktória is okozhat meglepetést. Az underground kategóriában idén is megjósolhatatlan, ki lesz a győztes, de a nemzetközi szinten legsikeresebb DJ, Jay Lumen, valamint a médiában sokszor szereplő Lotfi Begi mindenképp az esélyesek közé tartozik.

A legszebb, hogy a végeredménybe ti is beleszólhattok: mától elindult ugyanis a Ballantine’s Music Awards DJ of You verseny! Érdemes részt venni a közönségszavazáson a Ballantine’s facebook oldalán, hiszen idén is több száz szavazatra lesz szüksége idén is annak, aki el akarja nyerni az év DJ-je címet. 

kemenymag.jpg

Szavazz a kedvenceidre mind a 4 kategóriában február 1-ig, és nyerd meg a játék végén a díjátadó afterparty-jára szóló 20 db páros belépő egyikét, vagy indulj a hetente kisorsolásra kerülő Balli-kért! Ez azonban még nem minden, hiszen a versenyen a legjobb klubra is leadhatod a voksodat! 

Ha december 15.-én délelőtt 10 óráig szavazol minden kategória jelöltjére, az első körben egy 0,7 literes Ballantine’s Christmas Reserve vár rád! Szavazás és további információk: http://bit.ly/Ballantines_DJ_of_You

Ballantine's Facebook: www.facebook.com/BalliFace


hirdetés ballantines szavazás 2014 év dj-je



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása