2014.12.22. 13:02 – dankógábor

Nahát, itt egy új Tudósok-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem telt el olyan sok idő a legutóbbi Tudósok-lemez óta, de máris itt a következő, amit ráadásul a Lángolón lehet először meghallgatni. Csupán két szám, a Tanár 2 és a Nagyon fázom szerepel az előző, Éljen a Petőfi Rádió című albumon (más formában), de a többi dal új. Van hozzá üzenet is.

Ezúton tudatjuk mindnyájotokkal, hogy 2014.12.22-én megjelenik legeslegújabb lemezünk, amelynek címe: Éljen a Szeretet Rádió! Az idei októberben megjelent Petőfi Rádiós csomagot továbbgondoltuk, citelláltuk, aprítottuk, kókuszolajban megpároltuk és géppisztollyal felszeleteltük. A vadonatúj dalok mellett régebbi számok nyers verziói szerpelnek!

Hogy tudod megkaparintani?

1. A január 17-ei trafós koncertünk vendégei ingyen megkapják a digitális lemezt. Ehhez küldd el nekünk emailben a tudosok@gmail.com címre a jegyed másolatát, és küldünk egy linket hétfőn, amikor megjelenik az album!

2. A Bandcamp-oldalunkon is megveheted hétfőtől digitális formátumokban, egy ezresért!

De mindezt megelőzi most a premier, sok szeretettel:


premier hír kabaré tudósok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása