2015.01.03. 14:56 – Lángoló

Ma este metál szól a Beat On The Bratben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Újból lecsap a metálvihar, röfögnek a riffek és lengenek a rőzsék a Beat on the Bratben január 3-án 22.30-tól. Mivel a szervezők sem gondolkodtak sokat a promoszövegen, és január 2-án nekünk sincs sok agysejtünk erre, mi is berakjuk a tavalyit.

Seriously, heavy metal definitely rules!! Twisted Sister, Judas Priest, Dokken…Ozzy, Scorpions, they all rule!

Hát, ilyet még nem csináltunk! Riff hátán riff a Beat on The Bratben! Egy nagy utazást teszünk a tágan vett nyolcvanas években, a nyomasztó brit iparvárosoktól a legbulisabb és legagyatlanabb éveit élő Los Angelesig, és még annál is tovább, hogy felidézzük, milyen friss, sokszínű, veszélyes és elképesztően COOL dolog volt a HEAVY METAL. Okkultizmus, csajok, frizurák és gitárszólók, farmer és bőr, fényesre csiszolt szuperprodukciók és obskúrus b-oldalak, vérfagyasztó üvöltések és kíméletlen falzettek, slágerlistás posztersrácok és ördögimádó kamaszok, dekadencia, önpusztítás, sebesség és buli, buli, BULI!
(Bizonyos dalokat visszafele fogunk lejátszani, hogy átmenjen az ÜZENET, ezen ne lepődjön meg senki)

Facebook-event.


hír beat on the brat



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása