2015.02.02. 14:30 – Hirdetés

Europe az idei Open Road Festen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

europe.jpgJúnius 13-án 22.00 órás kezdettel egyedülálló fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada, amikor is felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, a Final Countdown! A fesztivál történetében soha nem látott sztár együttes érkezik Alsóörsre a svéd Europe személyében, akik egyedülálló látványvilággal érkeznek Magyarországra! 

A XXI. század egyik legmodernebb fénytechnikájával és egyedülálló díszlettel készül a 16. Open Road Festre a világhírű Europe. A különleges show miatt a fesztivál eddig megszokott nagyszínpadát jócskán át kell majd alakítani, illetve az esemény nagyságát tükrözi az is, hogy a zenekar és stábja számára külön bejáratú, extra öltözőket is biztosítani kell a szervezőknek.

„Imádunk Magyarországra jönni, és külön megtiszteltetés, hogy a Harley-Davidson által fémjelzett fesztiválon léphetünk fel. Különleges látvánnyal, a legnagyobb szabadtéri fesztiválokat idéző fénytechnikával készülünk, hogy igazán emlékezetes koncertet adhassunk a Balaton partján!” – mondta Joey Tempest.

A banda jelenleg a folyamatos turnézás mellett az utolsó simításokat végzi az új albumon, amely összességében a tizedik, visszatérésük óta pedig az ötödik nagylemezük lesz: a War of Kings márciusban jelenik meg világszerte. Ebből a terebélyes repertoárból mi fog szólni az Open Road Fest-en? Biztosan felcsendülnek majd a híres Europe dallamok, kezdve a Rock the Night-tól, a Carrie-n át egészen a legújabb számokig.


rock koncert fesztivál harley davidson fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása