2015.02.03. 16:00 – Lángoló

Esti Kornél-akusztik Szegedről

Premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

esti_kornel_60_4-foto-orban_kata.jpg

Az eddig csak klipeket készítő soundcity:szeged még december végén, Lights néven indította el akusztikus koncertsorozatát. Nem terveznek sok ilyen estét, szeretnék, hogy megmaradjon a különleges hangulata, ezért várhatóan három havonta hívnak majd meg zenekarokat. (Fotó: Orbán Kata)

Az impozáns Hungi Vigadóban megrendezett koncerten a szegedi csapat első vendége az Esti Kornél volt. A felvételek közül először a Mit akarsz látni? kerül bemutatásra, a mini-koncert többi része márciusra várható.

Még november végén forgattunk a műemlékvédelem alatt álló épületben Mary PopKids-ékkel. Rögtön beleszerettünk a helybe, és amúgy is valamiféle megújuláson törtük a fejünket. Felvettük a kapcsolatot a hely üzemeltetőivel, akik szerencsénkre nyitottak voltak az ötletünkre, így kezdődött.

- mondta Rácz Roland, a soundcity:szeged producere.

Láttuk, hogy december 26-án az Esti Kornél a városban játszik. Megkerestük őket, hogy mit szólnának, ha karácsonyi ajándékként meglepnénk néhány rajongójukat, akik az esti koncertre már jegyet váltottak, egy különleges bulival. Mivel február 14-én az Átrium Filmszínházban adnak akusztikus koncertet, ezért nekik is tetszett az ötlet. Egyfajta főpróba volt ez számukra, hogy lássák hogyan működnek a dalok.

Szóval, aki még nem hallotta az Esti Kornélt akusztikusan, annak ízelítőül itt a Mit akarsz látni?.


premier rock hír esti kornél soundcity szeged



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása