2015.03.16. 14:00 – Lángoló

Azt tudtad, hogy a Fishing On Orfű meg a Rockmaraton szervezői zenélnek is?

De minek?!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

arendezetlensegfoka.jpg

Mihez kezdenek azok a fesztiválszervezők, akiknek túl sok a szabadidejük és azt együtt szeretik eltölteni? Csinálnak egy komolytalan, abszolút kompromisszummentes feldolgozászenekart. Mint amilyen A rendezetlenség foka.

A pécsi éjszakai életből jól ismert társaság – amely egyébként a Fishing on Orfű és a Rockmaraton fesztiválok szervezőiből és tágabb stábjából áll – már pár éve szórakoztatja magát legkedvesebb dalainak komolytalan átdolgozásaival. Sajnos eljött a pont, amikor úgy döntöttek, hogy a publikum elé állnak, szóval megalakult A rendezetlenség foka. Az általában cseppet sem szomjas brigád kizárólag feldolgozásokkal operál; olyan, főleg punkzenekarok legismertebb dalait játsszák, mint a Prosectura, az Alvin és a Mókusok, a Fürgerókalábak vagy a Tankcsapda. Koncertjeik hangulatának teljesen kötetlen jellegét garantálja a totálisan infantilis hozzáállás, az éppen elfogadható hangszeres és vokális tudás, a kínosan kevés próba valamint a rengeteg alkohol.

A rendezetlenség foka szerencsénkre nem játszik sűrűn, az eddigi egyetlen botrányos koncertjük után március 27-én jön a második, a Kozmosz zenekarral közösen, a Pécsi Est Caféban. Az esemény természetesen ingyenes. A zenekar 2015-ben még tervez egy karácsonyi, valamint egy szimfonikus hangszerelésű lemezt is.

Most pedig következzen első videoklipjük, amely a L’art pour l’art társulat Lábvíz című dalára készült:


punk rock hír a rendezetlenség foka



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása