2015.03.25. 16:33 – Hirdetés

Idén ismét Velencén az EFOTT

Rohamtempóban fogynak a jegyek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

csak_szabadon.jpg

Rekordokat döntöget az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Már most számokban mérhető, milyen sokan várják a 40 éves, mégis örökifjú fesztivált. Az sem kizárt, hogy a látogatók tömege idén eléri a bűvös százezres nézőszámot.

Minden eddiginél nagyobb az idei EFOTT iránti érdeklődés. A tavalyi évhez képest idén már elővételben megduplázódott az eladott jegyek száma. Nem csoda, hogy óriási sebességgel kapkodnak a közel egy hetes nyaralással kecsegtető belépők után, hiszen idén július 14. és 19. között, a három évvel ezelőtt már bejáratott népszerű üdülőhelyen, a fővároshoz közeli Velencén rendezik meg a hallgatók legnagyobb országos buliját. A fesztiválozók száma az elmúlt években folyamatosan felfelé ívelt. 2012-ben 86 000 néző vett részt a bulin, 2013-ban 88 ezren váltottak jegyet, a tavalyi fesztivál Miskolctapolcán már 91 000 látogatót vonzott. 2015-ben ennek a számnak a megdöntése érdekében még több színes programmal és egy fergeteges szülinapi bulival készülnek a szervezők.

A fesztiválhelyszín alapterületét az odalátogatók kényelme érdekében a 2012-es méretekhez képest 40%-kal megnövelték. Közel harminc hektáron, kibővített és stabilizált infrastruktúrával várja majd az EFOTT-csapat a fesztiválozókat. A számtalan zenei, kulturális, gasztronómiai és sportprogramot exkluzív, vízpart adta lehetőségek egészítik ki. 

vizisport.jpg

Akik már biztosan ott lesznek:  Tankcsapda, Mary Popkids, Blind Myself, az idén pihenőre vonuló Subscribe, a P.A.S.O., a Hősök, az Anna & The Barbies, a Fish!, a Kiscsillag, és az Ivan & The Parazol. Gyertek ti is, nem fogjátok megbánni!

EFOTT Facebook: https://www.facebook.com/efott

EFOTT web: www.efott.hu


hirdetés programajánló velence efott 2015



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása