2015.04.14. 13:04 – Hirdetés

Csütörtökön Nneka az Akváriumban

Nyerj jegyet a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nneka.jpg

Ahogy korábban már írtunk róla, csütörtökön a nigériai születésű, Németországban élő énekesnő, Nneka Egbuna lép színpadra az Akváriumban. Nneka idei lemeze, az igazán egyéni, soul, reggae, afrobeat elemeket ötvöző My Fairy Tales márciusban jelent meg, várhatóan sok dalt hallhat majd róla közönség a koncerten. A bulira a mai last minute nyereményjátékban egy belépőjegyet is kisorsolunk, a részletekért olvass tovább!

Nneka Nigériában született és nőtt fel, nigériai apa és német anya gyermekeként. Mielőtt tizennyolc éves korában Hamburgba költözött, iskolai és templomi kórusokban énekelt. Színpadon 2003-ban debütált, idei lemeze pedig már ötödik a sorban. Az első Victim Of Truth címmel látott napvilágot 2005 őszén, melyet később a Sunday Times "az év legbotrányosabban alulértékelt lemeze" jelzővel illetett.

Három évvel ezelőtt Soul is Heavy címmel jelentetett meg albumot, melyen elmondása szerint a korábbiaknál jobban keveri a digitális és a természetes hangzásokat, mondanivalóját tekintve pedig az élet olyan kérdéseivel foglalkozik, mint a korrupció, a vallás, vagy a háborús konfliktusok.

Az idei albumhoz pedig kedvcsinálóként álljon itt egy igazán intim hangulatú klip, amely az első kislemezdalra készült. 

Most pedig jöjjön a játék! A Budapest Promoter felajánlásában egy jegyet nyerhettek a csütörtöki bulira, ha válaszoltok egy egyszerű kérdésre, valamint megosztjátok ezt a cikket, vagy a koncerthez tartozó eseményt a Facebook-idővonalatokon. A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló-Nneka-játék tárgyú levélben. A válaszokat szerdán éjfélig fogadjuk el, reggel sorsolunk, a nyertest közvetlenül utána e-mailben értesítjük.

A kérdés pedig, amire a választ várjuk:

Mi a címe Nneka 2010-ben megjelent lemezének?

           a. Soul is Heavy

           b. My Fairy Tales

           c. Concrete Jungle

A koncertre még kaphatók jegyek a budapestpromoter.com oldalán, 18 euro + foglalási díjért.

Kedvezményes jegyek limitált számban a ticketportal.hu hálózatában 5900ft-ért. Jegyár: 6500ft.

Direkt jegy link: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=46982

Pontos kezdések :

19.00. Kapunyitás

19.30. Sena

21.00.Nneka

További információ: www.nnekaworld.com, www.senadagadu.com

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/455647681255915/


hirdetés játék reggae soul akvárium afrobeat nneka budapest promoter



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása