2015.04.28. 11:59 – Lángoló

Itt van Portnoy új zenekara, a Next to None

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nextto_none2.jpg

Nyugi, nem vállalta túl magát az egyik legnagyobb metáldobos egy újabb formációval (lehet, hogy a több futó projektje is sok már neki, de ez egy másik téma), ugyanis itt nem Mike Portnoyról van szó, hanem a fiáról, Maxről és zenekaráról.

A fenti állítás nem teljesen állja meg a helyét, hiszen id. Portnoy vállalta el a zenekar bemutatkozó lemezének producei munkáit. A dobos állítja, egy hang megírásába sem szólt bele, minden egyes dal klasszikus próbatermi munka eredménye. Ha ez így van, akkor örülhetünk, ugyanis a lenti videón bele lehet hallgatni a dalokba – az egyiket pedig teljesen végig lehet hallgatni (a videón 2:45-től) –, és a végeredmény több mint biztató, különösen úgy, hogy 15-16 éves srácokról van szó. Csak két megjegyzés:

  1. Hihetetlen, hogy a Max stílusa mennyire hasonlít az apjáéra. Valamilyen szinten ez érthető, de már annyira ugyanaz a kettő, hogy ha valaki csak hallgatja, és nem látja a dobos játékét, azt hiheti, az apa ütötte fel a lemezt.
  2. Nem biztos, hogy jó, hogy Mike Portnoy elvállalta a produceri munkát. Nehogy később ez hátrány legyen. Meglátjuk.


hír metal mike portnoy next to none



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása