2015.04.28. 09:16 – Hirdetés

Jövő szombaton Kispál és a Borz Bátorkeszin

Itt a játék második része

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slider1.jpg

Jövő szombaton a Bátorkeszi Borfesztiválon lép fel a Kispál és a Borz. Aki lemaradt az orfűi buliról, de szeretné megnézni idén az Ül, a Bálnák ki a partra és a Holdfényexpressz korszakának dalait felevenítő zenekart, Budapesttől összesen 75 kilométert kell utaznia. Hogy miért érdekes ez? Mert a Lángoló Gitárok kétfordulós nyereményjátékában most egy páros belépőjegyet sorsolunk ki a fesztiválra. További infókért olvass tovább!

Bátorkeszin több évszázados hagyománya van a szőlőtermesztésnek, a borkészítésnek. Végigjárva a mátyusföldi nagyközség dűlőit ma is szebbnél szebb borházakat, borospincéket, gazdagon termő szőlőskerteket találunk, ám a figyelmes látogató megtalálja az ódon borospincéket, a takaros, régmúlt idők szellemét idéző borházakat is. A mintegy 3600 lakosú községben megközelítőleg négyszáz család foglalkozik szőlőtermesztéssel. Az idén kilencedik alkalommal megrendezett Bátorkeszi Borfesztiválon közel ötven pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók, a jó hangulatról a finom borok mellett változatos programokkal gondoskodnak a szervezők.

A Kispál és a Borz tavaly óta újra koncertezik, bár évente csak néhány kiemelt fellépést vállalnak.Az első négy lemez dalaiból dalaiból válogatott programmal ott voltak a tavaly is Bátorkeszin, és mivel a zenekar és a közönség is nagyon élvezte a koncertet, természetes volt, hogy az idei borfesztiválon is színpadra lépnek.

A játék ma folytatódik a második körrel. Az első forduló kérdéseit itt találod. A két fordulóban három-három kérdésre várunk választ, valamint azt kérjük, hogy ezt a cikket, vagy a rendezvényhez kapcsolódó eseményt osszátok meg a Facebook-idővonalatokon. A két forduló kérdéseinek válaszait Lángoló-Kispál-játék tárgyú levélben várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre, április 30.-án, azaz csütörtökön reggel 9 óráig. Sorsolás aznap délelőtt, a szerencsés nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük!

Jöjjenek a második forduló kérdései!

1. Melyik évben jelent meg a Bálnák ki a partra lemez?

          a. 1998

          b. 1997

          c. 1996

2. Mi volt az akkori korszak dobosának beceneve?

          a. Csülök

          b. Lecsó

          c. Pörkölt


3. Indul-e koncertbusz Budapestről a bulira?

          a. Nem.

          b. Mit tudom én.

          c. Igen, május 9.-én az Etele térről.

Bátorkeszi Borfesztivál Facebook: https://www.facebook.com/borfeszt

Bátorkeszi Borfesztivál Web: www.batorkeszi.sk


hirdetés játék kispál és a borz progamajánló bátorkeszi borfesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása