2015.05.21. 11:41 – dankógábor

Major Lazer a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igen, Diplo megint jön Magyarországra, most a Major Lazer partybrigádjával, szóval lehet majd veszettül rázni a segget rá, ahogy mondjuk ebben a klipben is van, bár ez nagyon profi, nehéz lesz utánozni:

Aztán jön még izraeli, folkos dalszerző-énekes, Asaf Avidan, , az ír pop-rock The Script, a francia electro swing, funky trip-hop C2C, illetve az orosz elektro DJ-producer, Arty. A Sziget ma kiadott sajtóanyaga viszont nem erről szól, hanem a buborékokról. Erről bemásolom azt, amit ők írtak:

“Kevés show mondhatja el magáról, hogy olyat mutat, amihez foghatót még senki sem látott korábban. A Fuerza Bruta ilyen” – írta korábban a New York Daily News az idei Sziget leglátványosabb elemének ígérkező Nagy Utcaszínházról. Az argentin társulat – melynek spanyol neve magyarul Nyers Erőt jelent – show-ja áttöri a színházi előadások eddig ismert határait, egészen különleges fizikai és vizuális élményben részesítve a közönséget. Az esemény folyamán világok ütköznek össze, teljesen háttérbe szorítva a valóságot. A Fuerza Bruta eddigi, 10 éves működése során több mint ötven országban lépett fel, és közel tízmillió ember látta az előadásukat, olyan városokban, mint London, Chicago, Miami, Moszkva, Peking, Tokió vagy Berlin. A társulat 2007 óta visszatérő vendége a New York-i Broadway-n található Daryl Roth Theather-nek. Itt fordult elő, hogy a produkció vendégfellépője volt az amerikai énekes Usher, aki a show során forgatott videoklipet éppen aktuális slágeréhez, a Scream-hez. A társulat célja minél több pontjára eljutni a világnak, és minél több embernek megadni a lehetőséget, hogy alámerüljön a kreativitás és inspiráció élményében. A társulat egész estés show-jának záró elemével, a “La Globa” – A buborék névre hallgató produkcióval érkezik a Szigetre, mely naponta több alkalommal is megtekinthető lesz. A koncepció lényege, hogy nincs külön színpad, az előadás középpontjában maga a közönség áll, akik folyamatosan, minden irányból vizuális és fizikai élményben részesülnek. Sokkal több a színháznál, egy egyetlen pillanatra sem lelassuló óriási, intenzív buli, mely magával ragadja és részévé teszi a nézőt. Interaktív szabadságot ad, az élmény intenzitása, az energia, minden a néző személyén múlik, aki teljesen szabadon tehet hozzá az eseményhez.

Itt egy kis ízelítő:


fesztivál sziget hír major lazer



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása