2015.06.12. 11:02 – Lángoló

Íme, az idei Megyer Camp himnusza

Lángoló Premier Szekeres Andrissal és az ajkai bányászok zenekarával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

plakat_2pub.jpgtumblr_nk2vgvoxef1rrzwgio1_1280.jpgMai premierünk a Megyer Camp fesztiválé. A Magyarország legkisebb településén (a Wikipédia szerint a falu lakóinak száma 26 fő) megrendezett fesztivál évről évre fejlődik, változik; idén az egyik ilyen újítás, hogy a Megyer Camp egész hetes eseménnyé bővül, a másik pedig, hogy már saját himnusza is van. Több infó és a klip a hajtás után. 

10 nap van hátra a fesztivál megnyitásáig, a program pedig a napokban vált véglegessé. Olyan érdekességek is felbukkannak a fellépők közt, mint a gyerekek körében méltán népszerű Alma Együttes, de a már bejelentett fellépőkön túl lesz Dirty Dance, Ramones Mánia és Szekeres András is a szóló projektjével. 

Amiről itt van a R'N'R és a Tehén, amit Megyer ihletett, a dalt így ki is nevezték a fesztivál himnuszának. A dalban Andrist a Szűcs Krisztián Kuka (Pál Utcai Fiuk) által vezényelt Ajka Városi Bányász Fúvószenekar kíséri.

 

 




rock fesztivál hír pál utcai fiúk alma együttes szekeres andrás megyer camp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása