2015.06.25. 10:25 – Lángoló

Még jelentkezhetsz zenélni a veszprémi Utcazene Fesztiválra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az OTP Bank Utcazene Fesztivál június 26-ig várja a jelentkező zenekarokat, előadókat, akik közül a legjobbak négy napon át versengenek majd a legjobb utcazenész címért az ország egyik különleges fesztiválján. 

Július 22-25. között Veszprém ismét egy városnyi fesztivállá lényegül, úton-útfélen koncertek hálózzák majd be ismét a nemrég megújult belvárost. A Veszprémi Utcazene Fesztivál az elmúlt 16 évben számos, ma már ismert zenekarnak jelentette a nagy lökést az ismertté váláshoz. Itt alakult a Mary Popkids, kezdő énekesnő korában többször zenélt itt - a nemrég az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt - Csemer Boglárka valamint Takács Eszter, Szabó Balázs, a Punnany Massif vagy a Halott Pénzből ismert Járai Márk is a kezdeti lépések fontos állomásaként jegyzi ezt a fesztivált.

Most újabb tehetségek léphetnek az említett előadók nyomdokaiba, hisz idén is lehet jelentkezni versengő utcazenésznek. 

Keresik tehát azon akusztikusan is megszólalni bíró formációkat, akik részt szeretnének venni egy négy napon át tartandó versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a közönséget, és meggyőzni a zsűrit a produkciójukkal. A jelentkezők közül, a húsz kiválasztottat a fesztivál ideje alatt Veszprém vendégül látja étkezéssel és szállással, és a legjobbakat egymillió forint összdíjazásban részesíti. 500 ezer forint sorsáról szakmai zsűri dönt, 500 ezer forintról pedig az OTP Bank jóvoltából a fesztivál közönsége szavazhat mobilon vagy a bank Facebook oldalán keresztül. Jelentkezni június 26-ig lehet, információk a www.utcazene.hu oldalon.


hír veszprémi utcazene fesztivál fesztivél



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása