2015.07.02. 14:44 – Szponzorált Tartalom

Válts ajándékokra az élményeidet a VOLTon

Többet érnek, mind gondolnád!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_0068.jpg

Már a második napszemüvegedet hagyod el két nap alatt, mert akkora buli volt? Hiába viszel magaddal két-három sört a délutáni koncertre, hogy végig legyen utánpótlás, a másodikat már melegen kell innod, mert negyven fok van, ráadásul a tömegben meg ötven? Egy fesztiválon mindenre fel kell készülni, pláne ha költséghatékonyan akarod megúszni a dolgot. A VOLTon fizethetsz élményekkel is a Telekom Cashtag házban különböző hasznos holmikért. Hogy ez mit takar, a hajtás után kiderül.

Természetesen nem arról van szó, hogy fellogózott háttér előtt elő kell adnod, hogyan énekelted tegnap a Sweet Child O’Mine refrénjét a barátaiddal, a zsűri értékel, aztán majd értesítenek. Elég néhány fotót készítened a fesztiválon, aztán ha feltöltöd az Instagramra #TELEKOMCASHTAG megjelöléssel, már mehetsz is a CASHTAG-házba, hogy különböző ajándékokra váltsd az élményeidről készült képeket. Jó mi?  

A füldugó egy képbe kerül, a hűtőtáska tízbe, a kettő között meg van strandlabda, napszemüveg, párna, de a részletes listáért inkább kérjetek egy szórólapot a házban dolgozó mosolygós lányoktól. Ma is erős nap lesz többek között a Parkway Drive, a Bastille, a Rise Against és az Ignite koncertjeivel. Itthonról érkezik a Budapest Bár, a Beatrice, a Jónás Vera Experiment, Hobo, és még egy rakás fellépő. Még nincs késő holnapra kikérni a szabadnapot, és elindulni Sopronba. 

fbuddy_montage_0702_z.jpg

Ma sem maradtok FestivalBuddy nélkül, délután négytől Z jelentkezik be, aki szíve szerint az összes magyar fesztiválon ott lenne, ha tehetné, ennek megfelelően a tetovált rocker CrazyMe alteregóval veszi a nyakába a nézőket, bár neki nincs tetoválása. Még. Ő is megfordult már pár fesztiválon, imád ökörködni, és bár metálfejként aposztrofálja magát, minden stílust meghallgat. Leginkább a Parkway Drive, a Rise Against, Slash és a Motörhead bulijait várja, kedvenc fesztiválos dalaként viszont pont nem egy metál számot ajánlott, hát mi vannak. Szerinte egy jó fesztiválhoz az kell, hogy engedjük el magunkat, és folyjunk az árral. Mindezt élőben is nyomon követhetitek délután négytől a www.festivalbuddy.hu-n.


telekom szórakozás fesztivál szponzoráció volt festivalbuddy telekomcashtag



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása