2015.07.03. 12:17 – Lángoló

A sokadik személyiség - Antekirtt-lemezpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

antekirtt_sajtofoto.jpg

Farkas Zoltán neve azoknak jelenthet valamit, akik ott voltak a 2000-es évek és az azt követő bő tíz év elektronikus zenei környezetében akár, mint előadó, akár mint közönség. Úgy ismerhettük meg őt, mint a colorStar és még jó néhány zenekar, mint például a Pál Utcai Fiúk vagy az Erik Sumo Band dobosát. Pályája egyébként még 1989-ben kezdődött a néhai Őz Zsolttal együtt alkotó Ugatha Christie-ben. Farkas most új pfojektet indított Antekirtt néven, ennek pedig most jelent meg a Scenes című bemutatkozó lemeze a Launching Gagarin Records & Management gondozásában. Ennek a premierje hallható alább.

Farkas Zoltán ezt mondja a projektről:

Él bennem egy sokadik személyiség, aki az eddigi zenekaraimon túl vagy vissza - az irány nem egyértelmű - keres magában zenei inspirációt. Így született meg az Antekirtt identitás. Az eddig tartó hibernációmnak és ébredésemnek epizódjai elevenednek meg a Scenesen.

A leginkább talán az az ambient műfajba sorolható lemezen Farkas Zoltán mellett, zenészbarátai, mint előadók, és mint szerzőtársak működtek közre:

A kivételes képességű és varázslatos Kiss Erzsi, a gyönyörű hangú Judie Jay, az egykori colorStaros barátok közül Balahoczky István és Szinovszki Márton. Továbbá Molnár Balázs, Varga Laca, Zsoldos Dedy Gábor, Pribay Valéria és Bakai Márton.

A lemeznek a fenti a deezeres premierje, de július közepétől már elérhető lesz az összes ismert streaming szolgáltatónál és online zeneboltban, illetve fizikai formátumban az ismert CD-boltokban, továbbá online megrendelhető lesz a Musicland oldalán.


hír ambient antekritt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása