2015.07.08. 11:28 – Nihil_AK

BRÉKING! Orrpiercinget csináltatott a Lacuna Coil énekesnője!

Videó is van, csak erős idegzetűeknek!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cristinascabbianosepiercing.jpg

Christina Scabbia, a Lacuna Coil énekesnője nemrég orrpiercinget csináltatott a milánói Primordial Pain tetoválószalonban, és úgy érezte, ezt az élményét mindenkivel meg kell osztania. Nézzétek meg ti is!

Szakértőnk szerint septum szúrás történhet az orr porcos részénél, illetve a felette lévő vékonyabb területen. Mostanában főleg hölgyek körében népszerű. Előnye, hogy diszkréten felfelé lehet fordítani, ilyenkor nem is látszik, valamint ha jó helyre kerül, elég gyorsan gyógyul. A gyógyulási idő alatt szauna, szolárium, uszoda nem tesz neki jót, valamint Betadine oldattal célszerű kenegetni naponta minimum három-négy alkalommal. Gyógyulási ideje pontos helytől függően 4-8 hét. 

Természetesen ugyanígy nagyon kíváncsiak lennék egy felvételre Shane Embury következő chipses szendvicséről, vagy arról, ahogy James Hetfield kiviszi a szemetet.

A videóban a legjobb a következő felirat, idézzük: "Már alig várom!(Szarkazmus.)" Na persze nem akarunk ízetlenkedni, amúgy nagyon aranyos meg minden. (Most tompítjuk az eddigi savazás élét.) A Lacuna Coil következő lemeze a hírek szerint egy kicsit sötétebb lesz, és a klasszikus olasz horrorfilmek hatását tükrözi majd, de Scabbia szerint erről még korai beszélni, hiszen mindig minden az utolsó pillanatig alakul náluk.


videó piercing lacuna coil christina scabbia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása