2015.07.10. 11:12 – Nihil_AK

King Diamond smink nélkül lépett fel

Igazi szenzáció!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

king_diamond.jpg

Tegnapelőtt a maga nemében történelmi eseménynek lehetett szemtanúja a King Diamond zenekar közönsége Milwaukee*-ban. Egy szemfertőzés miatt ugyanis a mester állandó arcfestése nélkül volt kénytelen színpadra állni, ami ritkább, mint a fehér hollókat szülő terhes férfiak. Az esetről több kép is készült, és még videónk is van, mindet megnézhetitek. 

A videó minősége ugyan elég kutya, de King a kisebb kellemetlenség ellenére láthatóan jó formában van, aminek minden épeszű metálos csak örülhet, hiszen 2010-ben tripla bypass műtétet hajtottak végre rajta, teljes felépülése meglehetősen sok időt vett igénybe. Azóta teljesen leszokott a cigiről, holott korábban akkora bagós volt, hogy Dániából kartonszám vitette magának a megszokott márkáját texasi otthonába. Odafigyel az étkezésre, és rendszeresen edzi testét is. A Sátán Egyházának mondjuk még mindig tagja, de az valószínűleg kevésbé káros az egészségre, mint a dohányzás.

Reméljük, a formába lendülést hamarosan egy új lemez is követi, hiszen 2007 már nagyon régen volt, és legutolsó anyaga, a Give Me Your Soul...Please bizony akkor jelent meg. Utána jöhet még egy régen aktuális Mercyful Fate reunion, és teljesen elégedettek is leszünk.

* Valójában "mill-e-wah-que"-nak kell ejteni, ami algonguin nyelven "jó föld"-et jelent. (Alice Cooper)


metál szenzáció king diamond unmasked



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása