2015.07.23. 12:30 – Lángoló

Bajnokok találkozója - Néhai Bárány vs. Junkie Jack Flash az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

junkie.jpg

Szombat este két olyan zenekar lép fel az A38 tetőteraszán, melyek nemrég egy-egy fontos könnyűzenei versenyen elért első helyezésükkel hívták fel magukra a figyelmet.

Az este első fellépője a még csak pár éve létező, ám annál mutatósabb pályát befutó pécsi Junkie Jack Flash. Ők a Hard Rock Café nemzetközi tehetségkutató versenyének regionális döntőjét nyerték meg egyértelmű fölénnyel, mely mustrán egy másodpercig nem volt kérdéses az első helyezésük sorsa. Sokan értetlenül figyelik, hogy miért kell a XXI. század elején blues-rockot játszani, a követőik azonban bennük látják azt a társaságot, akik visszahozzák majd az egyenes-tökös rockzene becsületét.

Az este második koncertjét az olvasóinknak oly ismerős Néhai Bárány adja, akik az Index országos dalversenyét nyerték meg Egyperces c. szerzeményükkel. Az ő történetük sokkal régebben kezdődött, több mint tíz éve alakultak, mely időszakot megszakította egy hosszabb pihenő is. A sors azonban folyton visszarángatta őket a színpadra, működésük jogosságát pedig vastagon aláhúzta A szám megnyerése.

A pécsiek 20:00-kor, a keszthelyiek 21:00-kor kezdik koncertjüket.

A Néhai Bárány lemeze:

A Junkie Jack Flash EP-je:


rock hír junkie jack flash néhai bárány



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása