2015.07.24. 17:23 – Hirdetés

A Barba Negra Trackben ünnepel a 30Y!

Holnap este születésnapi kánikula koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

30y.png
A múlt szombati Pál Utcai Fiúk-buli után ezen a héten sem maradnak program nélkül a mondjuk így, alternatív rock kedvelői. Ezúttal az egy generációval fiatalabb 30Y érkezik. Nehéz elhinni, de most szombaton már ők is 15. születésnapjukat ünneplik. A koncerten biztosan számíthatunk egy-két különlegességre, így biztosan érdemes lesz holnap a Track felé venni az irányt. 

"A 30Y pécsi. A buszjárat, amiről a nevét kölcsönözte szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. A 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. Nem érdemes bliccelni. A Beckek tesók, a Papa meg az Ádi zenészek, de lehetne fordítva is. Senki se kalauz. Mindegyik ugyanabban hisz. Az életnek előre. Háttal a halálnak."

A zenekar szereti a rövid mondatokat. Mi is. Holnap koncert. Előzenekar a Sorbone Sexual. Este hatkor kapunyitás. Sorbone fél nyolctól, 30Y fél kilenctől. Egyéb kérdés?

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1603154386634651/


ajánló hirdetés koncert 30Y barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása