2015.09.10. 11:48 – Lángoló

Teljes életmű egy koncertjegy áráért

Irie Maffia születésnap a Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

imaffia.jpg

Szeptember utolsó csütörtökén a Budapest Parkban ünnepel a 10 éves Irie Maffia. A zenekar egy igazi meglepetést is tartogat a közönségnek, ugyanis a jegy mellé az összes eddig megjelent dalukat ingyenesen letölthetővé teszik azoknak, akik elmennek a koncertre. Szép gesztus, ráadásul az alkalomhoz illő műsorral is készülnek.  

Na de mi is a teendő? A dolog pofonegyszerű. Szeptember 24-én irány a Park! A bejáratnál mindenki egy kártyát kap a hostessektől, amely egy kódot tartalmaz, amivel az elmúlt évtizedben kiadott összes dalt letölthetitek ingyen. Egy kód két letöltést tesz lehetővé, tehát ha kedvesed, barátod, ismerősöd, üzletfeled is szívesen végighallgatná a zenekar összes valaha megjelent dalát, őket is megajándékozhatod. 

A zenekar alapítója és billentyűse, JumoDaddy így nyilatkozott: „A jubileumi évünk megkoronázásaként, a szezonzáró koncertünk részeként találtuk ki, hogy megköszönjük a közönségünknek az éveken át tartó támogatást. Szeretnénk, ha a rajongóink egyben kapnák meg az összes dalunkat. A szezonzáró Park koncertünk a Discography címet viseli, mivel az összes eddigi Irie lemezanyagból szemezgettünk. Tehát mind a négy nagylemezünk és a két kislemezünk számunkra kedvenc dalait is előadjuk.”

Kedvcsinálónak addig is itt egy vidám dal tőlük, úgyis mindjárt itt a hétvége!

Irie Maffia – Discography

Vendég: Fran Palermo

Budapest Park, 2015. szeptember 24. kapunyitás: 19 óra

Facebook eseményhez kattints ide! 


születésnap programajánló koncert jubileum irie maffia budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása