2015.09.18. 11:53 – Szponzorált Tartalom

Megvannak a Ki Mit Tube döntősei!

Vasárnap reggeltől este tízig szavazhattok majd a legjobbra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

photo-3-mongooz-and-the-magnet_jpg.jpg

Már csak napok kérdése, és kiderül, hogy ki lesz Magyarország legnagyobb online videós versenyének győztese! Az internet népe által megválasztott legjobb harminc középdöntős produkcióból a zsűritagok 10 alkotót juttattak a döntőbe. A végső összecsapására most vasárnap kerül sor.

A Ki Mit Tube zsűrije a verseny nézői által legjobbnak tartott harminc produkció közül választotta ki a Ki Mit Tube döntőjének mezőnyét. A legjobb tíz alkotó, immár a verseny kategóriáitól - Zene, Vblog, illetve Minden más - függetlenül mérhetik össze tudásukat, a Ki Mit Tube szeptember 20.-ai döntőjén. Zene kategóriából döntőbe jutott Beni, Bittner Dániel, a The BMG, Jammal, Lena, a Mongooz and the Magnet és a Rímbiózis, a Vblog kategóriát Member képviseli, a Minden más kategóriából pedig a Standard Hibáért illetve a CAFF-ért izgulhatunk.

Beni a Ki Mit Tube-ra egy toleranciát hirdető slammel nevezett, amivel meg is nyerte az első fordulót. Második produkciójában kicsit lazábbra vette a figurát és generációjának boldogságát domborította ki. Bittner Dániel egy szál akusztikus gitárral, hangjával és két saját szerzeményével nyerte meg a nézők és a zsűritagok szívét. A The BMG a capella együttes elsőként David Guetta és az Ocho Macho slágereinek összegyúrásával villantott egy nagyot az első fordulóban és középdöntős mixükkel is hozták azt a szintet, amit a rajongóik elvárnak tőlük.

Jammal elsőként egy rakás cintányért és egy dob előtt csillogtatta meg tudását egy Daft Punk feldolgozással, így a középdöntőben megmutathatta azt is, hogy nem csak hangszerekkel bánik ügyesen, ha zenéről van szól. Lena is feldolgozásokkal készült mindkét fordulóra, de ő a hangjára épített: először egy Demi Lovato slágert prezentált, majd egy mashup-pal jelentkezett. A Mongooz and the Magnet az első fordulóban egy saját szerzeménnyel hódította meg a – feltételezhetően női – szíveket, majd egy Antonia Vai slágerrel folytatta ugyanezt. A Rímbiózis az első fordulóra egy vizuálisan is nagy erősen megtámogatott hip-hop produkcióval nevezett, majd a második fordulóban is megmutatta azt, hogy miért is tartja őket Puzsér Róbert napjaink egyik legfontosabb kulturális termékének.

A Vblog kategóriából egyedül döntőbe jutott Member az Atari számítógépek és a 80-as években kapható konzolok játékainak csodálatos világával ismertette meg kétszer is a legfiatalabb generációkat, illetve csalt könnyet azoknak a szemébe, akik már a nyolcvanas években is hosszú éjszakákat gubbasztottak a TV-re kötött joystick-okkal és billentyűzetekkel.

A Minden más kategóriából a Standard Hiba profin összerakott, okos, egyedi – Tamás Bence Gáspár szerint egyenesen a Gothár Péter filmjeiben látottakhoz hasonló – világot felépítő két produkciójával érdemelték ki a döntőt. A kategória másik továbbjutója, a CAFF az első forduló továbbjutói közül csak a középmezőnyben végzett Lórap-jével, a középdöntőre viszont nagyon összeszedték magukat: egy fordított világot bemutató produkciójukkal kategóriájuk hatodik helyén végeztek.

A Ki Mit Tube döntőjébe jutott alkotók újabb feladatot kapnak: Saiid inspiráló, slambe öntött kiáltványát kell továbbgondolniuk és létrehozniuk annak gondolatai mentén egy önálló produkciót. A tíz döntős videója szeptember 20-án reggel kerül fel a Ki Mit Tube honlapjára, a közönség pedig este tízig döntheti el azt, hogy ki nyerje meg az idei Ki Mit Tube-ot.


videó verseny vodafone szponzoráció ki mit tube



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása