2015.10.12. 12:31 – dankógábor

Élő lemezfelvétellel ünnepli 10. évét a Vágtázó Csodaszarvas

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vcssz.jpg

A Vágtázó Csodaszarvas minden év végén megtartja hagyományos nagykoncertjét. Az idén, november 27-én ez rendkívüli lesz az A38-on, ugyanis a zenekar itt ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, mégpedig élő lemezfelvétellel. Grandperre Attila frontember mondja:

Rátaláltunk arra az útra, amelyik a zenét minden korokban időszerűvé és életfontosságúvá teszi. Az új lemez számai az életöröm felszabadító erejétől telítettek, frissek. Az Élet teljességének szeretetét, az Élet melletti elkötelezettséget nyitogatják bennünk, és közben feltöltenek az örök életerővel. Ilyen zenére mindig szükség lesz, mert ez az élet időtlen törvényeiből fakad.

A nagy eseményhez két, kedvcsináló, összefoglaló videót is készített a csapat, amit itt a Lángolón láthat először a közönség. Ehhez csak lentebb kell tekerni.

Átfogó körkép a VCSSZ 10 évéről:

Egyveleg a VCSSZ legszebb számaiból:


folk hír vágtázó csodaszarvas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása