2015.10.19. 14:03 – dankógábor

Megint két koncertet ad Budapesten az Ignite

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ignite2015.jpg

Most viszont mindkettő normál, hangos lesz, nem úgy, ahogy a legutóbb az A38-as akusztikus esttel. Mindez januárban lesz megint, egész pontosan 28-án és 29-én, a Barba Negra Clubban. Előtte pár héttel, január 8-án jelenik majd meg az új Ignite-lemez is A War Against You címmel, amire így kemény tíz évet kellett várniuk a rajongóknak (a legutóbbi, Our Darkest Days című 2006-ban jelent meg). A lemezen 17 dal lesz, köztük lehet számítani magyar nyelvűekre is. Téglás Zoli, az Ignite énekese a zene mellett az amerikai White Rabbit Partners Media egyik vezetőjeként, a tervek szerint filmes és televíziós produkciók finanszírozását vállalja fel.

Korábban is szó volt arról, hogy segíteni szeretnék azzal, hogy befektetőket hozok Magyarországra. Ezzel a céggel nagyon klassz dolgokat fogunk csinálni, ami pénzt hoz a magyar vállalkozásoknak. A média mellett kórházakat, drog rehabilitációs központokat és mentális egészségügyi intézményeket kívánunk nyitni és újranyitni itthon.

Itt a már most nagy közönségkedvenc falu című dal:


punk rock hardcore hír ignite



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása