2015.11.09. 12:26 – Lángoló

Év végi hajrában az Akvárium

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akvarium.jpg

Az év utolsó két hónapjában is buli buli hátán az Erzsébet téri Akvárium Klubban. Lesz születésnapi buli, évzáró nagykoncert, lemezbemutató, mindezt hazai zenészekkel, külföldi sztárokkal.

November 12-én rögtön egy születésnapi koncert lesz az Akvárium Kishallban. A Nagy-Szín-Pad  idei győztese, az Ocho Macho idén 12 éves, ezt ünneplik a klubban. Másnap a NagyHallba érkezik az Irie Maffia, majd lesz Tesco Disco, míg a Kishallban Thissizz Dominik Eulberg, b2b, Gabriel Ananda fokozza a hangulatot. Ezen a hétvégén még lesz egy szombat, amikor fellép a Soerii & Poolek a KisHallban és az Intim Torna Illegál a nagyobbik koncertteremben. 

A következő hétvégét, 19-én csütörtökön DJ Krush nyitja, aki a Butterfly Effect album turnéjának egyik állomásaként érkezik az akváriumba. Pénteken a KisHallban lesz Mystery Gang, Ed Phillips and the Memphis Patrol és Gorilla, míg a NagyHallban a EATBRAIN NIGHT keretében fellép a State of Mind, a Machine Code és a Disprove. Szombaton szintén mindkét koncertterem programmal lesz tele. A nagyobbikban Szabó Balázs Bandája koncertezik, a kisebbikben pedig a Balkan Beats sorozat várja a közönséget, benne Russkaja, Szilvási Gipsy Folk Band, Ramses Hoppá és Suefo.

Egy héttel később, szerdán jön a kortárs költőket és zenészeket felvonultató Rájátszás. Csütörtökön a KisHallban lesz program: Ozone Mama és a The White Dominos. Szombaton lesz az egyik teremben Magashegyi Underground és a másikban pedig  Skindred fűszerezve Deadly Circus Fire-rel, Chemia-val és Headbengsszel.

December első hétvégéjének csütörtökén a KisHallban a Mongooz and the Magnet a My Baby koncertezik. Pénteken a Kéknyúl tart lemezbemutatót, szombaton és vasárnap pedig a KisHallban a Kelemen Kabátban dupla lemezbemutatóval várja közönségét, míg a NagyHallban a Brains ad mindkét napon koncertet, a szombatot megfejelve egy PLASTIC w/ The Advent bulival.

Egy héttel később December 10-11-én a Halott Pénz dupla évzáró nagykoncerttel tölti meg a NagyHallt. 12-én pedig a Marina and the Diamonds lép fel a  Mary Popkids után.

December 14-én  - hétfőn – a KisHallban extra fúvosokkal kiegészülve lép fel a Barrio Latino. Ezen a héten pénteken Quimby-koncert, majd ON w/ LTJ Bukem, Riya live, Paul SG buli, majd szombaton, a nagy várakozásra tekintettel ismét Quimby, majd Jan Blomqvist LIVE buli.

És lassan véget ér az év, de nem az Akváriumban. 22-én a NagyHallban Retrostars Xmas Edition, majd karácsony után, 26-án Oliver Koletzki érkezik. 27-én  - vasárnap – a NagyHallban Vad Fruttik-koncert, a KisHallban Bëlga, 28-án pedig ismét Vad Fruttik buli lesz az Akvárium nagyobbik termében.

Részletek a www.akvariumklub.hu oldalon


hír akvárium



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása