2015.12.02. 13:34 – Hirdetés

Véleményezd a Sennheiser termékeit és nyerj!

Pár mondatért cserébe tiéd lehet egy prémium kategóriás fejhallgató

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

en_es_a_sennheiser_v_3_b.jpg

Használtál már bármilyen Sennheiser terméket? Ha igen, akkor a most induló játékunk neked szól! Oszd meg velünk tapasztalataidat december 20-áig, és nyerj egy prémium kategóriás Sennheiser Urbanite XL fejhallgatót! Nem kell mást tenned, mint egy írnod néhány mondatot az általad használt fejhallgatóról, mikrofonról, vagy bármilyen egyéb termékről, amit színpadon, stúdióban, vagy egyszerűen zenehallgatás közben használtál. További infók a hajtás után!

A Sennheiser ezen a héten egy interjúsorozatot indított „Én és a Sennheiser” címmel, melyben a márka hazai művészeivel olvashatsz beszélgetéseket. A sorozatban olyan zenészek, szakemberek osztják meg tapasztalataikat az általuk használt Sennheiser termékekről, mint a Brains, a Margaret Island, Karai Anna, a Wellhello tagjai, vagy a Punnany Massif hangmérnöke, Krokavecz Tamás.

És itt jössz be te a képbe, hiszen a Sennheiser minden vásárlójának kíváncsi a véleményére. Ha használtál már bármilyen Sennheiser terméket, írj róla egy rövid értékelést a jatek@audiopartner.hu e-mail címre! A véleményezett termék lehet bármi: zenehallgatásra használt fejhallgató, headset, mikrofon, vagy akár vezeték nélküli rendszer. Nem muszáj regényt írni, nem muszáj mindenképpen dicsérni, hiszen az objektív visszajelzés a legfontosabb. Amit mindenképpen említs meg, az a véleményezett termék neve, felhasználási területe, illetve hogy honnan írsz, és mivel foglalkozol.

Ha nincs türelmed gépelni, küldd a „SENNHEISER SZTORI” sms-t a +36-30-525-32-56 telefonszámra, és a Sennheiser munkatársa felhív, hogy elmondhasd a történeted!

A játék december 20.-ig tart, utána sorsolunk, és a szerencsés nyertes már a karácsonyfa alá is teheti a nyereményt, ami, ahogy a bevezetőben már említettük, egy Sennheiser Urbanite XL fejhallgató. Véleményezz és nyerj!

További információk a játékról itt!

Interjú Columboval, a Brains frontemberével itt!


hirdetés sennheiser mikrofon nyereményjáték hangtechnika fejhallgató



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása