2015.12.03. 11:16 – Lángoló

Aki be akar jutni a Fishing On Orfűre, siessen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fishing_mg_8458.jpg

Technikai zűrök ellenére is egy óra alatt elfogyott az első 1000 db kedvezményes 4 napos Fishing-bérlet, egy napra rá pedig már a maradék 4 napos bérletek is elkeltek. Kispál-napijegyek és 3 napos bérletek még kaphatók.

Nem bírt a jegyértékesítő azzal a több ezer látogatóval, akik december 1-én délben rohamozták meg a jegyirodákat, valamint az online vásárlási felületeket. A Fishing on Orfű fesztivál early-bird bérleteire hajtók közül sokan panaszkodtak a rendszer lassúságára, lefagyásaira. A technikai problémák ellenére 1 óra alatt elkelt az összes kedvezményes bérlet, a fesztivál pedig elnézést kért:

Semmiképp sem volt célunk, hogy ez az esemény rossz szájízt vagy hosszas elégedetlenkedést okozzon bárkinek.

– olvasható a Fishing Facebook oldalán.

Sejtettük, hogy a tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezi majd az elővételes jegyeket, de az a dömping, ami december 1-jén délben indult, mind a jegyértékesítő hálózatunkat, mind minket meglepett. A technikai dolgokon túl tanulság, hogy a mi méreteinknél nem feltétlen előnyös az early-bird rendszer, hiszen 1000 elégedett mellé több ezer elégedetlen ember is felsorakozott, akinek nem sikerült az olcsóbb jegy beszerzése.

– mondta el a Egyedi Péter, a fesztivál szóvivője.

A jegyértékesítés második napjára már az összes 4 napos bérlet elkelt, viszont van még a Kispál-búcsú napjára szóló szerdai napijegyből, valamint a 3 napos bérletekből is – adták hírül a szervezők.

A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése a részletes zenei program kihirdetésével egyidőben, jövő év elején kezdődik meg.


fesztivál hír fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása