2015.12.08. 14:29 – Lángoló

Ők már biztos, hogy fellépnek jövőre a Balaton Soundon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2016-ban jön a tizedik Sound.

Érzékelve a világban megmutatkozó trendeket, a Sound programkínálatát is próbáljuk színesíteni, bővíteni. Míg az elektronikus zene továbbra is fókuszban marad, más zenei stílusok világhírű reprezentánsait is vendégül látjuk a fesztivál főbb helyszínein, így a hiphop, és az r’n’b műfaja is egyre nagyobb teret kap.

- mondja Fülöp Zoltán, a Sound egyik főszervezője. A másik főszervező, Lobenwein Norbert azt is elárulta, hogy a Balaton-parti fesztivál egyre erősebben igyekszik kiaknázni a Balaton és a közvetlen vízpart adta lehetőségeket:

A bulistégek és napozóteraszok a fesztivál egyik legvonzóbb helyszínei, ezeket igyekszünk jövőre tovább fejleszteni, bővíteni, sőt, terveink szerint a fő programhelyszíneink egyikét – egyedülálló módon – a vízre építjük majd.

Ráadásul teljes értékű nulladik nappal bővül a Sound programja, idén ezen a napon már valamennyi helyszínen partizhatnak a látogatók. Mostantól pedig már jegyeket is lehet venni, méghozzá az első 72 órában kedvezményes áron, akár 4 vagy 5 napos bérletet is.


fesztivál hír balaton sound



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása