2015.12.11. 16:21 – Lángoló

Ismét Velencén lesz az EFOTT

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

efott.png

Az EFOTT arról híres, hogy vándorol. A fesztivál sosincs ugyanazon a helyen két egymás követő évben. 2016 viszont kivételes lesz, ugyanis az idei buli után idén ismét Velencében tartják meg a rendezvényt, így rövid időn belül már harmadszor lesz a tóparton a EFOTT. 2016. július 12-17. között ráadásul két felsőoktatási intézmény lesz a házigazda. A Debreceni Egyetem a kulturális és civil programokért, míg a Testnevelési Egyetem az sportprogramokért felel majd. Zenei programokról egyelőre csak annyit tudunk, hogy a szokásos magyarok mellett Zomboy is fellép majd. A jegyek december 14-től érhetők el - az árak a régiek maradnak, a korábbi tapasztalatok és javaslatok alapján azonban számos változás van tervben.

Az ismerős helyszínnek köszönhetően idén elkerüljük az egyébként minden évben jelentős erőforrásokat lekötő szervezési nehézségeket, és már most tudjuk, melyek azok a sarokpontok, amelyekre kiemelten kell figyelni. A várossal és a terület tulajdonosaival együtt például infrastrukturális fejlesztéseket is tervezünk, amelyek nemcsak a strand-, de a fesztiválterületet is nagyban befolyásolják majd, teret engedve számos vizesblokk telepítéséhez, valamint racionálisabb és jobb minőségű útvonalak kialakításához. Beléptetéskor megsokszorozzuk az erőforrásokat, külön sávokat nyitunk a heti, illetve a napijegyesek számára, és reményeink szerint a kempinget is hamarabb megnyitjuk majd. Mi már nagyon várjuk 2016 nyarát.

– mondta el Maszlavér Gábor főszervező. 

A házigazda egyetemek az EFOTT facebook oldalán elérhető „Legyél EFOTT szervező” applikációban várják a fesztiválozók véleményét, javaslatait, kreatív ötleteit, legyen szó programról, vendéglátásról, infrastruktúráról, vagy akár szállásról. A legkiemelkedőbb ötletek gazdái „ingyenfesztivált” nyernek maguknak, a legjobbnak bizonyuló pedig akár EFOTT-szervezővé is válhat.


fesztivál hír efott



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása