2015.12.11. 09:55 – dankógábor

Sok dologba bukott bele mostanában a Metallica

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az egyik ilyen dolog, az Antal Nimród rendezte Through the Never film volt, amit teljes egészében a zenekar finanszírozott. James Hetfield frontember egy interjúban elmondta, hogy nagy csalódást érzett, amikor kiderült, hogy a kívánt létszám kis töredéke nézte csak meg a filmet, de mára kiheverte. Szerinte valószínűleg nem állt össze az embereknek a fikciós meg a koncert rész, nem kapták fel, nem beszéltek róla, így teljes érdektelenségbe fulladt. De ennek ellenére nem bánja, élvezetes volt megcsinálni, tanultak belőle sokat.

Ahogy sokat tanultak a két Orion Music + More fesztiválból is, azzal együtt, hogy itt is több millió dollárt veszítettek, mert ezt is saját maguk finanszírozták. A gitáros nem tudja miért nem működött a fesztivál, de talán azért, mert túl sokat akart. Hetfield szerint talán túl nagy volt a zenei merítés, több volt, mint egy metálfesztivál, voltak punk, rock, folk, indie és elektronikus előadók is. Nem volt igazán sem metál- sem popfesztivál, kicsit minden volt. De az is lehet, hogy sokan azért nem mentek, mert a Metallica fesztiválja volt, és nem is látták, hogy rengeteg más műfajú zenekar is van ott. Vagy tudták ugyan, hogy fellép mondjuk a Foals vagy a Modest Mouse, de nem akartak a metálos népséggel keveredni. Hetfield nem tudja.

Aztán ott volt még sikertelenségben a Lulu című Lou Reeddel közös album is, amiről természetesen James Hetfiled azt mondja, hogy a mai napig büszke rá. Persze, mi más lenne, saját kölyke. Nálunk Danko Jones kanadai rockzenész mondta el az igen lesújtó véleményét róla, de mi sem hagytuk szó nélkül. Még szerencse, hogy a 2008-as, normál Metallica-sorlemezt zabálta a közönség, még ha az sem volt valami nagy szám. Szóval a következő soralbum sem lesz valószínűleg bukás, igyekezni kéne vele, már csak a lelke megnyugtatása miatt is.


metál hír metallica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása