2015.12.15. 09:49 – Lángoló

Leginkább az üzleti szférának újult meg 2015-ben a Budapest Sportaréna

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A BudapestAréna, mint Magyarország legnagyobb fedett, multifunkcionális rendezvényhelyszíne 2015-ben félmillió látogatót vonzott. A zenei, kulturális események továbbra is a paletta legnagyobb részét, mintegy 60%-át képviselték; miközben a kiállítások, kongresszusok, és sportesemények, közel 20-20%-os arányban jelentek meg. A maradék 1-2%-ot pedig zártkörű vállalati események reprezentálták. (Kép: Slash az Arénában, fotó Mahboubi Salim)

A hétfői sajtótájékoztatón a létesítmény vezetői elmondták, hogy a vállalati szféra egyre nagyobb érdeklődést mutat a BudapestAréna üzleti szolgáltatásai iránt és örvendetes tény, hogy a páholyszinten kialakított 20 páholy teljes kihasználtsággal üzemel. A páholyok nemcsak kikapcsolódást és élményéket nyújtanak, hanem az üzleti kapcsolattartás eszközeként is funkcionálnak. A BudapestAréna üzleti partnereinek még jobb kiszolgálása érdekében a páholyszint átalakítása is megtörtént 2015-ben, melynek avatójára a november 22-i Andrea Bocelli-koncerten került sor.

A november 13-i párizsi terrorcselekmények nyomán a BudapestAréna növelte és megerősítette biztonsági intézkedéseit, melynek keretében bevezetésre került a rendszeres ruházat és csomag átvizsgálás és gépjármű ellenőrzés is. Együtt működve a rendezvényszervezőkkel esetenként tűzszerészeti átvizsgálás történik. A rendkívüli helyzet fennmaradásáig az Aréna fenntartja fokozott biztonsági intézkedéseit. 

2015 népszerű eseményei:

Mága Újévi Koncert, Slipknot, Cirque du Soleil, Országos Táncház Találkozó és a Csík zenekar, Edda 40, Magyar Menyegző, World Wrestling Enterntainment Live, Robert Davi, Roxette, André Rieu, One Republic, Lindsey Sterling, Violetta Live, 2Cellos, Lord of the Dance, James Arthur, Brit Floyd, David Helfgott, Slash, Bocelli, Gladiátor, Havasi Symphonic, Nightwish, Nigel Kennedy, Ákos, Caramel, Irigy Hónaljmirigy, Fenyő, Demjén, Cesar Millan, Ghymes Nagykarácsony és még sokan mások.

2016. évi várható rendezvények:

Mága Zoltán Újévi Koncertje, István, a király; Ennio Morricone; Imagine Dragons; Esküvő Kiállítás; Olimpiai Jégkorong selejtező torna; Rúzsa Magdi; Scorpions; Bródy János; Lara Fabian; Hans Zimmer; André Rieu; Shrek, a musical; Black Sabbath; The Cure.

A felsoroltakon kívül tárgyalás alatt áll több koncert és sportesemény is, melyek bejelentése még nem történt meg.


hír budapest aréna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása