2015.12.16. 16:00 – Gnosis

Ürgehal szegecses alkarvédőben - Urgehal-dalpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

06_urgehal_03.jpg

A norvég Urgehal (nekünk magyaroknak csak Ürgehal) újra aktív, hat év után ismét úgy érzik, hogy nagy dérrel-durral megmutatják a mai hipszter arcoknak mi is az az igazi TRUE BLACK METAL! A Mérhetetlen Hosszú Idő a Szodomában című hetedik nagylemezükről most a The Sulphur Haze dalukkal törik be a konformista közízlés papírvékony kapuját és kíméletlen tempóban, Hoest (Taake) vendégszereplévésel.

A zene az így első hallásra lehetne érdekesebb urambocsá' változatosabb is, de hátha a többi dalban nagyobb potenciál lesz, ha már olyan parádés vendégzenészek/énekesek szerepelnek majd a lemezen, mint Nocturno Culto, Hoest, Kvarforth, Nattefrost, Nag, stb. A STÁRcunami oka sajnálatosan az, hogy a zenekar énekes-gitárosa-dalszerzője három éve meghalt és most a csapat úgy döntött, hogy ezzel a búcsúalbummal tisztelegnek Trondr Nefas csapattársuk emlékére és egyúttal lezárják a zenekar történetét is. Az album felét egyébként még Nefar szerezte és ezt egészítette ki most a gitáros Enzifer és lett komplett a lemez.

RIP Nefas

 


blackmetal sztárparádé urgehal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása