2015.12.30. 08:07 – dankógábor

Pár hónapot adtak Lemmynek az orvosai

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lemmy Kilmister december 24-én született, de a születésnapját már 13-án megtartották a hollywoodi Whisky a Go Góban. A Motörhead főnöke itt már megint nem érezte túl jól magát, ezért elment orvoshoz, aminek az eredményeit kapta meg 26-án. Akadozó beszéde miatt alaposabban átvilágították, itt derült ki, hogy az agyában és a nyakában is van daganat. Az orvosai kettő-hat hónapot adtak neki. Mindezt a zenekar menedzsere, Todd Singerman árulta el, aki azt is elmondta, hogy azonnal szólt a zenekar másik két tagjának, hogy menjenek elbúcsúzni tőle, amíg viszonylag jó a hangulata. Amúgy Lemmyt rendkívül lesújtotta a hír, nem gondolta volna, hogy így fog távozni.

Lemmy halála egyébként kedden úgy letarolta az internetet, mint a párizsi terrortámadásról szóló hírek, és ez nem túlzás. Rengeteg olyan ember is fontosnak tartotta, hogy megemlékezzen a zenészről, akik amúgy nem is szerették a Motörheadet. Lemmyről mindenkinek van egy kis sztorija. Még pornóoldal is tisztelgett előtte azzal, hogy megváltoztatták a logójukat.

A zenekar dobosa, Mickey Dee pedig egy kérdésre megerősítette, hogy a Motörheadnek vége, bár azt nem tudom ilyen kérdést miért tesz fel bárki.


rock hír motorhead lemmy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása