2016.01.05. 13:46 – dankógábor

Az öreg magyar rapperek megmondják a fiatal magyar rappereknek, hogy tisztelni kell őket

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az öreg itt harmincas-negyvenest jelent, a kilencperces klip pedig a Bumrush Hiphop Fesztivál hivatalos videója. Ők szerepelnek benne: Hősök (Eckü, Mentha), Deego, Phat, Tibbah, Stephco, Busa Pista, Siska, Finuccsi, Rizkay, Tm, Györemix, Dózis (Dzsénosz, Szicsu, Norba), Ryzo, Asimaboru, NKS (Nos'Chez, Zenki Mefisto), Funktasztikus, Sub Bass Monster, Animal Cannibals ( Qka MC, Ricsipí), Dj B.A.S.S., Dj Zefil, a zenei producerek pedig Pixa és Smith voltak. Infó hozzá: 

Ol' Starz ( Old Stars ) mint alkalmi kollektíva Stephco ötlete és szervezése által verbuválódott, és tagjai azok az előadók, Mc-k, művészek, akik 2005 előtt is már aktívak voltak és anno az általa vezetett Big Wheel Club színpadán felléptek, vagy később a Kinxtown-ban, avagy irántuk érzett tiszteletből kerültek a projektbe.

Szóval fiatalok, figyelmezzetek, mert minden követ ők raktak le, amin te ma állsz és tisztelet nélkül nem vagytok mások, csak kappanok. Yo.


hiphop hír rap



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása