2016.02.14. 09:15 – dankógábor

Végül csak megjelent a világ valaha volt legjobb lemeze

Viszont állítólag elment Kanye West esze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kanyesnl.png

Nem ment ez olyan könnyen Kanye Westnek. Eredetileg február 11-én kellett volna jönnie a lemeznek, aminek menet közben már három címet adott, végül egy negyedik a The Life Of Pablo lett a befutó. Helyi idő szerint aznap délután lejátszotta az egész lemezt New Yorkban, de végül nem jelent meg az album. Egy nappal később ráfogta a késést az egyik közreműködőre, Chance The Rapperre, aki állítólag még finomítgatta az saját részét. Közben pedig kitalálta, hogy nem tíz dal lesz rajta, hanem 17. Végül szombat este csak megjelent, meghallgatható a Tidalen (ami részben ugye West tulajdona), illetve letölthető szintén onnan, viszont nem ingyen, mint Rihanna lemeze. Annyira nem ingyen, hogy mi ugyan megkaphatnánk 3000 forintért, de Amerikában egyenesen húsz dollárt kell érte fizetni. FRISSÍTÉS: Állítólag nem működik a vásárlás, szóval mégsem lehet megvenni a lemezt. Arról semmi hír, hogy fizikai megjelenés mikor lesz, illetve, hogy más szolgáltatókra mikor kerül ki az album. 

Ide tartozik még, hogy Rhymefest, Kanye West régi zenésztársa és barátja otthagyta a rappert a The Life Of Pablo munkálatai során. A producer azt írta ki a Twitterére, hogy Westnek sürgősen segítség kellene, ugyanis Rhymefest szerint Westnek nincs rendben az elméje és a lelke, és el kellene távolodnia a nyilvánosságtól és az igenemberektől. Rhymefest még egy twitteres válaszában arra is célozgatott, hogy a The Life Of Pablo szövegeinek nincs semmi értelme, a rajongók pedig arra kérték, menjen vissza West mellé, mert ez így nem lesz jó.

Ráadásnak itt van két tegnap esti SNL-es előadás (lehet nem minden böngészőből látni):


hiphop hír rap kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása